Silje Nordnes:

Røper detaljer om brudd og kjærlighet

«Maskorama»-programlederen deler åpenhjertig.

NY PODKAST: Silje Nordnes håper hennes nye podkast om kjærlighetssorg kan være til hjelp for andre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY PODKAST: Silje Nordnes håper hennes nye podkast om kjærlighetssorg kan være til hjelp for andre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Silje Nordnes (37) var i årevis en godt kjent stemme for morgenfugler som valgte å våkne opp til lyden av «P3morgen». I 2019 sluttet hun imidlertid i det populære programmet. Siden da har hun overbevist i flere nye roller, blant annet har hun ledet «Maskorama» i to sesonger.

Nå skal 37-åringen kaste seg ut i noe nytt. Hun kommer denne uken med en flunkende ny podkast som har fått navnet «Kjærlighetssorg».

Temaet er velkjent for Nordnes, ettersom hun har hatt flere forhold som har endt med brudd og kjærlighetssorg.

- Kjærligheten har jeg alltid vært veldig interessert i. Det er så spennende hvordan vi mennesker knytter oss til hverandre, og hvordan denne tilknytningen noen ganger bare slutter å være der. Dessverre har kjærlighetssorg blitt et stadig tilbakevendende tema i mitt liv, forteller «Maskorama»-programlederen i en pressemelding for podkasten.

I Else Kåss Furuseths (41) podkast, «Else besøker», deler Nordnes nå flere tanker om kjærlighet og brudd.

Røper dette

NRK-profilen røper blant annet at hun ofte faller for litt «vanskelige» mennesker. For eksempel de som synes følelser kan være vanskelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.