Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud:

Røper detaljer fra starten av forholdet

- På første date sa Lene: «Jeg skal aldri gifte meg, aldri få barn, og ikke har jeg noen tro på langvarige forhold».

TURTELDUER: Det har skjedd mye i livene til «Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud de siste årene, med både forlovelse, leilighetsskjøp og bryllupsplanlegging. Nå røper de imidlertid detaljer om starten av forholdet sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TURTELDUER: Det har skjedd mye i livene til «Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud de siste årene, med både forlovelse, leilighetsskjøp og bryllupsplanlegging. Nå røper de imidlertid detaljer om starten av forholdet sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tonje Frøystad Garvik (31) og Lene Sleperud (31) ble raskt et profilert par etter at de holdt forholdet sitt hemmelig under «Farmen»-deltakelsen i 2018. Det var først etter at innspillingen ble avsluttet at katta kom ut av sekken, og de andre deltakerne fikk vite at de var et par.

Siden «Farmen»-deltakelsen har det skjedd mye i livene til Tonje og Lene. I fjor forlovet de seg under Gullruten-utdelingen. Frieriet fant sted i salen blant publikum - hvor Tonje gikk ned på et kne.

- Nå har vi faktisk hytte og leilighet, så tenkte å spørre deg: Vil du gifte deg med meg? spurte Tonje, og en rørt Lene reiste seg opp og svarte med et rungende ja.

FRIERI: Farmen-paret tok steget videre da Tonje Frøystad Garvik plutselig fridde til kjæresten Lene Sleperud på direkten. Vis mer

Samme måned kom også den hyggelige nyheten om at de hadde kapret seg drømmeleiligheten på Nydalen i Oslo, og med det ble de samboere.

Det var for fire år siden at kjærlighetshistorien mellom de to turtelduene startet. Begge befant seg på Oslo Pride-arrangementet, og i et rom fylt med mennesker møtte Tonje blikket til Lene - og da var det gjort.

- Da jeg så henne, kjente jeg på en følelse jeg aldri har kjent på før. Det var som om alt falt på plass, har Lene tidligere uttalt til Dagbladet.

I et nytt intervju med KK deler det forlovede paret ytterligere om starten på relasjonen, som skulle ende med både samboerskap og forlovelse.

Der kommer det frem at den første kvelden de møttes endte med et kyss i dokøen, men at det tok tid før de møttes igjen.

«FORLOVET» SEG PÅ TV: I januar 2018, lenge før de ble kjent gjennom «Farmen» på TV 2, var kjæresteparet Lene Sleperud og Tonje Frøystad Garvik med i en reklamefilm for Tresori diamanter - for å markere ettårsjubileet for at kirken sa ja til homo-ekteskap. VIDEO: Tresori diamanter Vis mer

Hadde ulike tanker

Omsider kom de seg på sin aller første date, men fant ut at de hadde ulike tanker om fremtiden.

- På første date sa Lene: «Jeg skal aldri gifte meg, aldri få barn, og ikke har jeg noen tro på langvarige forhold.» Jeg husker jeg svarte: «Jeg skal gifte meg, jeg skal ha fem barn, og jeg tror man må jobbe for å ha et langvarig forhold», sier Tonje.

Mens Lene på sin side forteller at hun måtte revurdere hvordan livet hennes kom til å se ut på en rekke områder.

På tidspunktet var Tonje nokså nylig blitt singel etter et seks år langt forhold, noe hun tidligere har fortalt til Dagbladet. Dermed var hun ikke på utkikk etter et nytt forhold i utgangspunktet, innrømmer hun nå overfor Se og Hør.

KLINTE TIL: Her deler Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud et kyss på den røde løperen under Elle-festen i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
KLINTE TIL: Her deler Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud et kyss på den røde løperen under Elle-festen i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Altså, for meg i min situasjon der og da var det egentlig perfekt. Jeg var ikke interessert i et forhold, men jeg likte henne såpass godt som person, og tenkte da at vi kunne bli gode venner, forteller hun til Se og Hør.

Videre mener hun at bakgrunnen for at hun sa at hun ønsket seg mange barn og giftermål, var for å utfordre Lene.

-Jeg hadde ikke tenkt så mye på ekteskap og den biten der da, legger hun til.

FRA NULL TIL HUNDRE: Yasmine San Miguel og Even Kvam har vært bitre fiender inne på «Paradise Hotel», men i onsdagens episode snudde det brått. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Hva var det som endret seg?

- Vi var og spiste middag med noen venner, og så sa Lene at hvis hun skulle være fanget på en øde øy så ville hun vært det sammen med meg, fordi vi funket så fint sammen. Når hun sa det så tenkte jeg faktisk at vi har det veldig bra. Tror egentlig det var punktet der ting endret seg for oss begge, forteller Tonje til Se og Hør.

I intervjuet med KK innrømmer Lene at hun til slutt fikk kommunisert til Tonje at hun var interessert i å satse, og at hun var åpen for å få barn i fremtiden.

Etter det ble det de to, og det er ingen tvil om at kjærligheten den dag i dag fortsatt blomstrer mellom dem. Som nevnt forlovet paret seg i fjor, og de har tidligere uttalt seg om bryllupsplanleggingen.

FORELSKET: Friidrettsutøver Amalie Iuel er Aksel Lund Svindals nye kjæreste. Paret bekreftet den hete romansen på hver sin Instagram konto 17. mai. Video: DBTV/NTB Scanpix/Nicolai Aagaard Vis mer

Drømmer om barn

Overfor Her og Nå fortalte paret i fjor at de ønsket seg et stort og dyrt bryllup med mye familie på Herøy, like ved der Tonje kommer fra - på et sted som heter Skotholmen.

Nå har imidlertid bryllupsplanleggingen blitt lagt på is inntil videre.

- Det betyr ikke at forlovelsen er brutt altså, påpeker Garvik, og fortsetter:

- Nå har det vært hyttebygging og leilighetskjøp, så alt har egentlig vært planlegging de siste to årene. Nå tenker vi at vi skal ha noen rolige år uten planlegging, før vi kan begynne å planlegge bryllupet etter hvert. Tror det er lurt når livet blir til en sjekkliste, da er det greit å nyte planleggingen.

VIL VENTE: Tonje Garvik og Lene Sleperud forlovet seg i fjor og satte i gang med bryllupsplanleggingen, nå innrømmer førstnevnte at de legger vekk planleggingen en god stund. Foto: Tore Skaar
VIL VENTE: Tonje Garvik og Lene Sleperud forlovet seg i fjor og satte i gang med bryllupsplanleggingen, nå innrømmer førstnevnte at de legger vekk planleggingen en god stund. Foto: Tore Skaar Vis mer

Overfor Se og Hør forteller Tonje at hun og Lene har snakket om å få barn sammen i fremtiden, noe de heller ikke legger skjul på i KK-intervjuet.

- Jeg tenker at det er en naturlig ting å prate om. Så må vi bare finne riktig tidspunkt for det, hvis det finnes. Så vi prater jo om det, men har ikke bestemt oss for når det skjer, men i løpet av to år kanskje, forteller hun til Se og Hør.

- Det spørs hvor langt tid det går før bryllupet blir, så akkurat nå er det deilig å bare kunne stå opp og nyte sola. Bare være et menneske, legger hun til.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Endelig fått realisert hyttedrømmen

Det er ingen tvil om at det har vært mye planlegging for paret, både i form av leilighetssjakt, bryllup og jobben med å realisere hyttedrømmen på fjellet.

Da Tonje stakk av med seieren i «Farmen» vant hun tradisjonen tro en hytte, og nå kan hun avsløre at den omsider står klar.

- Hytta fikk vi overlevert 20. februar, og i dag er vel siste dagen de holder på med terrassen. De ble ferdig med å beise den i helgen, så venter vi fortsatt på noen spisestoler, forteller hun.

Tonje legger ikke skjul på at det har vært en veldig spennende og lærerrik prosess.

- Man blir litt prosjektleder, og jeg tenker at hvis jeg hadde bygd den alene så hadde det nok vært veldig enkle løsninger, forklarer hun, og legger til at hun ikke er så opptatt av interiør, noe Lene er.

De har derfor fått god hjelp fra Tonjes tante, som har hjulpet dem med å kombinere de ulike stilene de to har i samme hytte.

LES OGSÅ: Ble overrasket over frieriet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer