Charlotte Perrelli:

Røper detaljer fra luksuslivet

Charlotte Perrelli sparte tilsynelatende ikke på ei krone.

SVENSK STJERNE: Charlotte Perrelli har vært blant Sveriges største artister i flere tiår. Foto: Fredrik Sandberg/NTB
SVENSK STJERNE: Charlotte Perrelli har vært blant Sveriges største artister i flere tiår. Foto: Fredrik Sandberg/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er over 20 år siden den svenske popstjerna Charlotte Perrelli (47) fikk sitt store gjennombrudd da hun vant Eurovision Song Contest med låten «Take me to your heaven».

Siden har hun stått for flere slagere på den andre siden av grensen, og nå viser det seg at karrieren har båret frukter.

På Instagram legger nemlig ikke 47-åringen skjul på at hun lever det gode luksusliv - spesielt på ferie, skriver svenske Expressen.

Perrelli og ektemannen Anders Jensen (44) eier ikke bare en villa på Djursholm utenfor Stockholm, de har også to leiligheter i området. Ifølge den svenske avisa har de i tillegg en villla i skiparadiset Åre og et svært hus i Marbella.

TIL SALGS: Dronningens nevø Karl Otto Haraldsen selger luksusvilla til 52 millioner. Foto: Lars Eivind Bones/ZOvenfra Vis mer

Privatfly og stjerne-restaurant

Denne gangen er det imidlertid ferien til Firenze i Italia som skaper overskrifter i Sverige. Paret reiste nemlig til den italienske byen med privatfly, og ser ikke akkurat ut til å lide noen nød framme på destinasjonen heller.

Utifra bilder Perrelli har delt på Instagram reiste de til Italia for fem dager siden, og de har blant annet spist på Michelin-restauranten Gucci Osteria da Massimo Bottura.

Under oppholdet har de etter alt å dømme bodd på femstjernershotellet Villa Cora, med utsikt over byen.

Ferien skal imidlertid ha vært av det kortvarige slaget, for bare noen få dager etter at de angivelig reiste dit, skrev Perrelli følgende på Instagram:

«Firenze!!! Vi kommer tilbake ... Utrolig vakkert. For en nydelig by».

Psykisk smell

Til tross for at det ser ut som at livet smiler for artisten om dagen, har hun tidligere vært ærlig om at ting ikke alltid har vært like lett.

Etter seieren i Eurovision Song Contest i 1999, gikk hun til topps i Melodifestivalen med låta «Hero» i 2008. I ettertid har hun vært brutalt ærlig om at hun samme år gikk på en psykisk smell.

HARSELERER: Her gjør den svenske stjerna Pernilla Wahlgren narr av Carolas Eurovision-opptreden. Video: Pernilla Wahlgren / Instagram / Eurovision 2021 Vis mer

- Jeg var psykisk nedbrutt. Det var den tøffeste perioden i livet mitt.

- Jeg var så utbrent at kroppen begynte å si ifra, det skjedde merkelige ting. Jeg svimte av hos negle-stylisten min, og når jeg våknet hadde hun ringt etter ambulanse, fortalte hun ifølge Expressen.

LES OGSÅ: Selger luksusvilla - se bildene

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer