«Full dekning»:

Røper detaljer fra kulissene: - Ble helt kokko

Ti timers middagsselskap over tre uker - én ting gjorde det spesielt intenst.

NY FILM: Den norske filmen «Full dekning» har kinopremiere 25. februar. Video: Storm Films / Nordisk Film Distribusjon. Vis mer
Publisert

25. februar er det premiere på den nye, norske filmen «Full dekning». Filmen tar et dypdykk i de mange hemmelighetene som kan befinne seg inne i mobiltelefonen.

I hovedrollene finner man Nicolai Cleve Broch (46), Agnes Kittelsen (41), Thorbjørn Harr (47), Kyrre Hellum (48), Ellen Birgitte Winther (45), Sara Khorami (34) og Jan Gunnar Røise (46).

En vennemiddag tar en drastisk vending etter at en helt spesiell «mobillek» dras i gang. Alle må legge telefonene sine på bordet, og alt som skjer på den skal deles med resten av gruppen. Dét byr på problemer.

- Ville hverandre vel

Tirsdag denne uken møtte Se og Hør seks av syv hovedrolleinnehavere, for å ta en prat om filmen. Alle fra ensemblet var til stede utenom Kyrre Hellum, og samtlige kunne røpe detaljer fra innspillingen.

- Mange vil si dette er en stjernespekket film - hvordan har det vært å jobbe sammen?

- Jeg føler vi etablerte tidlig et felles ønske om å spille hverandre gode, og tørre å be om hjelp når man trengte det og hjelpe hverandre, uttaler Nicolai Cleve Broch til Se og Hør, før han legger til at han personlig ikke opplevde filmen som stjernespekket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer