Aurora Gude om «24-stjerners julekalender»:

Røper detaljer fra innspillingen

- Vi ble fullstendig revet med.

ERFAREN: Influenser Aurora Gude har deltatt i flere ulike realityprogram. Foto: Instagram / Aurora Gude
ERFAREN: Influenser Aurora Gude har deltatt i flere ulike realityprogram. Foto: Instagram / Aurora Gude Vis mer
Publisert

NRK-programmet «24-stjernes julekalender» med programleder Markus Neby (31) i spissen, slo flere seerrekorder da premieren av nysatsingen sparket i gang 1. desember.

«24 STJERNERS JULEKALENDER»: I en luke av «24 stjerners julakalender» måtte produksjonen bryte inn midt i en julelek. Video: NRK Vis mer

I programmet konkurrerer 24 kjendiser i ulike grener som er inspirert av jul. En deltaker må forlate programmet hver episode, før de i siste episode står igjen med en julestjerne.

En av kjendisene som har vært med i den nye storsatsingen er influenser og TV-personlighet Aurora Gude (30), som nå kommer med avsløringer fra den noe annerledes og gøyale julekalenderen.

- Jeg har hatt det så gøy! Det har bare vært moro å delta, og det tror jeg kommer godt frem for seerne også! sier Gude til Se og Hør.

VISER PUPPENE: I «24-stjerners julekalender» ble deltakerne utfordret til å få en familie til å le på to minutter. Det var det flere som hadde gruet seg til å se på TV, blant andre Øyunn Krogh. Reporter: Sofie Losen. Video: NRK/ Nora Skavhaug. Vis mer

- Litt sårende

Selv om TV-personligheten er full av lovord om julekalenderen, har den også fått noe hard medfart blant kritikerne - blant annet da VG ga programmet terningkast to, og mente det passet bedre til internt bruk.

Til Se og Hør sier den sprudlende TV-profilen at kritikken gjorde litt vondt med en gang, men mener seertallene snakker for seg selv:

- Der og da var det litt sårende - mest fordi jeg har hatt det så gøy med innspillingen, men så har vi også fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra mennesker som har sett på programmet. Da preller den kritikken av ganske fort.

GRUER SEG: Emil Gukild forteller hva han gruer seg til å se på skjermen i «24 stjerners julekalender». Reporter: Sofie Losen. Video: NRK/ Nora Skavhaug. Vis mer

Store forskjeller

Gude har vært å se i flere realitykonsept de siste årene, og er dermed ikke fremmed for å kaste seg inn i noe nytt og spennende.

Til Se og Hør sier hun imidlertid at det er en vesentlig forskjell som skiller «24-stjerners julekalender» fra de andre konseptene hun tidligere har deltatt i.

TV-FJES: Aurora Gude i anledning premierefesten av NRK-programmet. Foto: Espen Solli
TV-FJES: Aurora Gude i anledning premierefesten av NRK-programmet. Foto: Espen Solli Vis mer

- Det har ikke vært noe drama involvert. Det er første gang jeg opplever i en realitydeltakelse. Alle har bare vært venner og det har vært god stemning hele veien. Jeg elsker jo den realityboblen, og jeg synes det var skikkelig deilig å se at de andre også kom inn i den relativt fort.

NAKENKJOLE: Kjolevalget til Øyunn Krogh fikk oppmerksomhet på premierefesten til NRKs «24-stjerners julekalender». Video: Rød Løper. Vis mer

Avkrefter ryktene

På sladreappen Jodel og Instagram har det også versert rykter om at deltakerne i programmet ble tildelt et manus ved programstart.

Disse ryktene har også nådd Gude:

- Det er ikke manusbasert, nei. Programlederen hadde nok manus, det tror jeg han må ha. Men resten av oss - nei, ikke noe av det var manusbasert. Vi ble bare fullstendig revet med, men seerne må gjerne spekulere på det.

UTE: En av deltakerne i «24-stjerners julekalender» ble nødt til å trekke seg fra konkurransen. Video: NRK Vis mer

30-åringen kan avsløre overfor Se og Hør at innspillingen av NRK-programmet startet i mai, og varte rundt to arbeidsuker. Hun meddeler at det var en kontrastfylt hverdag de to ukene innspillingen foregikk.

- Vi hadde helgen fri, og kunne kjøre til og fra etter endt arbeidsdag. Men det var jo en kjempekontrast. På dagtid spilte jeg inn julekalender og da jeg kom hjem, gikk jeg tur med hunden min i sports-BH og shorts.

Uante konsekvenser

Selv om Gude roser programmet og deltakerne, har det imidlertid fått litt uheldige konsekvenser for henne i etterkant av deltakelsen.

- Jeg har hatt julestemning siden innspillingen i mai. Da synes jeg det var skikkelig koselig. Også spiste jeg ribbe i juni i forbindelse med en annen innspilling. Deretter var det innspilling av «Jul med Camp Kulinaris». Det er klart at jeg har jo hatt julestemning siden da, noe som gjør at jeg mangler den litt nå når det faktisk begynner å nærmer seg, innrømmer Gude lattermildt.

KJÆRESTESPØRSMÅL: Rine Milane Hansen og Christoffer Gustavsson møtte hverandre på «Ex on the beach», nå har relasjonen deres utviklet seg. Reporter: Kine Falch. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

LES OGSÅ: - Veldig lei meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer