RØPER HEMMELIGHETER: Blant andre Espen Lie Hansen og Magnus Abelvik Rød (t.h.) avslører hemmeligheter fra guttegarderoben. Fredag kveld spiller Norge og gutta sin første kamp i årets VM. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
RØPER HEMMELIGHETER: Blant andre Espen Lie Hansen og Magnus Abelvik Rød (t.h.) avslører hemmeligheter fra guttegarderoben. Fredag kveld spiller Norge og gutta sin første kamp i årets VM. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB ScanpixVis mer

Håndball-VM:

Røper detaljer fra guttegarderoben

- Det blir mye dårlige russelåter fra Drammen.

Under Håndball-VM i 2017 imponerte de norske gutta stort da de kapret sølvmedaljen i Frankrike. Fredag kveld kaster de nok et verdensmesterskap i gang, når de møter Tunisia på bortebane i Danmark.

Før avreise tidligere denne måneden møtte Se og Hør landslaget i Holmenkollen, og de kunne avsløre både forventninger om å stå øverst på pallen - og hemmeligheter fra livet som landslagsspiller.

Men hvordan ser det egentlig ut i guttegarderoben hos landslagsstjernene?

Vi stilte flere det samme spørsmålet, og de kunne på sett og vis bekrefte det vi trodde - nemlig at det er både rampestreker og knallgod stemning som råder.

- JEG FØLER SJØL AT JEG ER LITT HANDY: Hva ville gutta gjort hvis de ikke spilte håndball? Vi møtte flere av landslagspillerne også i 2018. Reporter: Julie Solberg, Henriette Eilertsen og Martine Johansen, Foto: Henrik Vinje, Julie Solberg og Henriette Eilertsen, Klipp: Frida Andersen Vis mer Vis mer

Selvutnevnt DJ

Eivind Tangen (25), som venter sitt første barn med håndballspiller Stine Skogrand (25), kunne fortelle at det er mye russelåter fra Drammen som går igjen.

- Det er egentlig ingen som liker de låtene, men vi har begynt å synes de er fengende fordi vi assosierer dem med å spille kamp, sier han.

Rollen som DJ i garderoben, er det Espen Lie Hansen (29) som har tatt på seg.

- Jeg er den som spiller mest musikk, ja, men jeg føler jeg må nå hele spekteret, sier han, og fortsetter:

- Vi har jo så mange unge på laget nå også, så må la dem få være russ. Men de låtene pleier å fenge bra, altså, sier han.

DJ: Mens Espen Lie Hansen (t.v.) har tatt på seg ansvaret for musikken i garderoben, beskriver Eivind Tangen musikken som «dårlige russelåter fra Drammen». Foto: NTB Scanpix
DJ: Mens Espen Lie Hansen (t.v.) har tatt på seg ansvaret for musikken i garderoben, beskriver Eivind Tangen musikken som «dårlige russelåter fra Drammen». Foto: NTB Scanpix Vis mer

29-åringen innrømmer også at det er han som står for en del rampestreker. Han avslører også en klassiker, som stadig slår an.

- Jeg skrur opp vannflaska litt så de får alt i ansiktet. Det blir vanskeligere og vanskeligere for hvert år, for det blir avslørt og folk er på vakt, sier han lattermildt.

- Jeg sørger for god stemning, legger han til.

- JEG VIL IKKE AVSLØRE DET HER DA: EM 2018. Har håndballgutta noen guilty pleasures? Reporter: Julie Solberg, Henriette Eilertsen og Martine Johansen, Foto: Henrik Vinje, Julie Solberg og Henriette Eilertsen, Klipp: Frida Andersen Vis mer Vis mer

Røper sitt beste dansemove

Om det er 21 år gamle Magnus Abelvik Rød 29-åringen sikter til når han nevner at gutta «må få være russ», er noe usikkert, men Magnus sier seg enig med gutta over. Russelåter fenger nemlig veldig.

- Det blir litt dansing, gjerne etter kamp hvis vi vinner, sier han, og legger til at de som regel er mer seriøse før kamp.

- Hva er ditt beste dansemove?

- Det er bare vanlig to-stepp. Ikke noe mer enn det, sier 21-åringen og ler.

LES OGSÅ: - Det er lite som skal til før det blir et helvete

Nå er de gift!

Nå er de gift!

- Jeg kommer alltid til å være glad i henne

- Jeg kommer alltid til å være glad i henne

Derfor er hun forhatt av superstjernene: ­- Motbydelig

Derfor er hun forhatt av superstjernene: ­- Motbydelig

Slik ser han ikke ut lenger

Slik ser han ikke ut lenger

Familiedrøm til 17 millioner

Familiedrøm til 17 millioner

Disse tegnene avslører Meghan

Disse tegnene avslører Meghan

Saksøkes av tidligere huseier

Saksøkes av tidligere huseier

Slående lik pappa på nytt bilde

Slående lik pappa på nytt bilde

Har sikret seg advokatjobb

Har sikret seg advokatjobb

Ville ikke ha barn. Så ombestemte hun seg

Ville ikke ha barn. Så ombestemte hun seg

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255