Kristine Grændsen:

Røper detaljer fra frieriet

«Basic Bitch»-stjernen Kristine Grændsen og kjæresten skal gifte seg.

FORLOVET: Kristine Grændsen og kjæresten skal gifte seg. Foto: NRK
FORLOVET: Kristine Grændsen og kjæresten skal gifte seg. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Kristine Grændsen (29) har blitt et velkjent fjes gjennom humorserien «Basic Bitch» og er for tiden aktuell som en av deltakerne i «Kongen befaler».

Lørdag var hun gjest i talkshowet «Kåss til kvelds» på NRK, sammen med Live Nelvik (39) og Arif Nassor Salum (35), og der kom det frem at 29-åringen skal gifte seg.

I programmet kunne skuespilleren imidlertid avsløre hvordan hun fridde til kjæresten.

Fridde i kortspill

Det er ved spørsmål fra programleder Else Kåss Furuseth (41) om hvordan det hele gikk til, at Grændsen åpnet seg om frieriet.

- Vi er veldig glade i å spille kort. Vi spiller mye kort. Da vi hadde vært sammen i omtrent et år så tegnet jeg en kortstokk til kjæresten min med 52 små ting jeg tenkte hadde noe med vårt forhold å gjøre. Klissete, men koselig, innledet 29-åringen.

Da hun og kjæresten hadde vært sammen litt lengre fant hun imidlertid ut at hun hadde lyst til å fri. Dette skjedde i september i fjor.

- Da tegnet jeg et kort til. Jeg byttet ut hjerteresset med et nytt kort hvor det sto: «vil du gifte deg med meg?», fortsatte hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer