Kristine Grændsen:

Røper detaljer fra frieriet

«Basic Bitch»-stjernen Kristine Grændsen og kjæresten skal gifte seg.

FORLOVET: Kristine Grændsen og kjæresten skal gifte seg. Foto: NRK
FORLOVET: Kristine Grændsen og kjæresten skal gifte seg. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Kristine Grændsen (29) har blitt et velkjent fjes gjennom humorserien «Basic Bitch» og er for tiden aktuell som en av deltakerne i «Kongen befaler».

Lørdag var hun gjest i talkshowet «Kåss til kvelds» på NRK, sammen med Live Nelvik (39) og Arif Nassor Salum (35), og der kom det frem at 29-åringen skal gifte seg.

I programmet kunne skuespilleren imidlertid avsløre hvordan hun fridde til kjæresten.

FRIERI: Chris nyhus overrasker kona Monica Nyhus med et frieri. Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

Fridde i kortspill

Det er ved spørsmål fra programleder Else Kåss Furuseth (41) om hvordan det hele gikk til, at Grændsen åpnet seg om frieriet.

- Vi er veldig glade i å spille kort. Vi spiller mye kort. Da vi hadde vært sammen i omtrent et år så tegnet jeg en kortstokk til kjæresten min med 52 små ting jeg tenkte hadde noe med vårt forhold å gjøre. Klissete, men koselig, innledet 29-åringen.

Da hun og kjæresten hadde vært sammen litt lengre fant hun imidlertid ut at hun hadde lyst til å fri. Dette skjedde i september i fjor.

- Da tegnet jeg et kort til. Jeg byttet ut hjerteresset med et nytt kort hvor det sto: «vil du gifte deg med meg?», fortsatte hun.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Like etter var paret på telttur i Nordmarka, og spilte selvfølgelig kort.

- Jeg om å låne luen hans, og da han snudde seg vekk så byttet jeg ut det øverste kortet. så trakk han det, og så sa han ja, sa hun til stor applaus fra publikum.

Se og Hør har vært i kontakt med Kristine Grændsen, som opplyser om at hun ikke har noen videre kommentar utenom det som fremkommer i programmet.

LES OGSÅ: Bader i lykke med 22 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer