Emilie Voe Nereng:

Røper detaljer fra første date

Like før jul ble det kjent at influenseren har funnet lykken med Michael Hansson.

KJÆRESTER: Emilie Voe Nereng letter på slørte om forholdet til Michael Hansson. Foto: Privat
KJÆRESTER: Emilie Voe Nereng letter på slørte om forholdet til Michael Hansson. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Da Emilie Voe Nereng (27) dukket opp med en mystisk mann på Alexandra Joner (32) og Runar Vatnes (49) halloweenfest begynte det raskt å florere romanserykter rundt den tidligere bloggdronningen.

Selv forholdt hun seg taus, men i begynnelsen av desember tok hun endelig bladet fra munnen og avslørte i en video på Instagram at hun hadde fått seg kjæreste. Nereng røpet samtidig at hennes utkårede var ingen ringere enn Michael Hansson (32), trolig best kjent som Johnny fra «Johnny & Johanna».

Denne uken gjestet 27-åringen 730.nos podkast, og der letter hun ytterligere på sløret om det ferske forholdet, og kunne samtidig avsløre nye detaljer.

MYSTISK DATE: Emilie Nereng hadde med seg en mystisk date på Alexandra Joners halloweenfest. Reporter: Elise Aksnes. Video: Nora Skavhaug Vis mer

- Enorm kjemi

Nereng forteller i episoden at det var han som først hadde «slidet inn» i hennes meldingsinnboks på Instagram. Det Hansson trolig ikke visste den gang var at han gjorde det på et perfekt tidspunkt.

- Det var samme helg som jeg hadde lastet ned Tinder og var klar for å komme meg ut der etter bruddet med samboeren. Det var ikke så veldig lang tid etter bruddet heller, men når man har vært sammen over veldig mange år og det var en enighet i bruddet (...) så er det jo litt enklere å gå videre, i alle fall i mitt tilfelle fordi jeg måtte ha fokus fremover. Jeg visste ikke hvor klar jeg var til å date, men jeg hoppet i det.

Datingappen fikk hun imidlertid lite bruk for, da det heller var en melding på Instagram fra Hansson som gjorde susen.

- Jeg takket «ja» til en date med han og plutselig sto en random fyr utenfor hos meg på en motorsykkel, og det var den kuleste, morsomste daten jeg har vært på - og vi hadde bare en så enorm kjemi. Etter den daten var jeg bare sånn «nei faen, skal jeg bli forelsket igjen?», innrømmer influenseren, og legger til at hun er veldig lykkelig om dagen.

NY LEILIGHET: Vi tok en prat med Emilie Nereng om tiden etter bruddet og den nye leiligheten. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Kjæreste-spørsmålet

Som et kjent ansikt er det en risiko for at mange er interessert i ens kjærlighetsliv. Det hadde 27-åringen i bakhodet da hun inngikk en relasjon med barnestjernen, og det ble derfor hun som måtte ta steget da alt kom til alt.

- Det var jeg som spurte om vi skulle bli kjærester. Jeg skjønte at den ballen lå hos meg, fordi jeg hele tiden var sånn «ikke push, jeg vet ikke om jeg er klar for det, jeg har nettopp kommet ut av et forhold, bare la meg styre det» og han bare «ja ja, du styrer det du». Men jeg ville at han skulle være kjæresten min og da spurte jeg, forteller hun, og legger til at det egentlig var de to egentlig fra start.

LES OGSÅ: «Tropp 1»-deltaker røper kjærestenyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer