Elton John og Eminem:

Røper den frekke bryllupsgaven fra rap-stjernen

- De har forblitt ubrukte, avslører Elton John.

FREKK GAVE: Elton John, Carey Mulligan, Stephen Fry og Pink er gjester hos Graham Norton. Der kommer de inn på sine personlige historier om rapstjerna Eminem. Hele episoden vises fredag 8. desember kl. 22.00 på BBC Brit. Video: BBC Brit Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den irske programlederen Graham Norton (54) har en egen evne til å få superstjernene han har på besøk i sofaen til å åpne seg om svært personlige ting.

Og da popikonet Elton John (70) gjestet talkshowet hans forrige uke, lettet han på sløret om en svært pikant opplevelse.

«Candle In The Wind»-sangeren inngikk partnerskap med ektemannen David Furnish (55) like før jul i 2005. Og hos Graham Norton røpet 70-åringen den temmelig frekke bryllupsgaven paret fikk av rapstjernen Eminem (45).

- Vi fikk to diamantbesatte penisringer, som lå på fløyelsputer. Og jeg må tilføye at de er forblitt ubrukte, kom det fra Elton John, til overrasket jubel fra tilhørerne i tv-studio.

Se mer i videoen øverst i saken!

At popstjernen valgte å avsløre den spesielle gaven fra Eminem, henger sammen med at Elton John er opptatt av å understreke at «The Real Slim Shady»-sangeren er langt ifra homofob.

Venner i over 15 år

Under den prestisjefylte Grammy-utdelingen i 2001 sto Elton John og Eminem sammen på scenen og framførte sistnevntes hitlåt «Stan». Og de to fant virkelig tonen, og har forblitt gode venner siden den gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer