Elton John og Eminem:

Røper den frekke bryllupsgaven fra rap-stjernen

- De har forblitt ubrukte, avslører Elton John.

FREKK GAVE: Elton John, Carey Mulligan, Stephen Fry og Pink er gjester hos Graham Norton. Der kommer de inn på sine personlige historier om rapstjerna Eminem. Hele episoden vises fredag 8. desember kl. 22.00 på BBC Brit. Video: BBC Brit Vis mer

(Se og Hør): Den irske programlederen Graham Norton (54) har en egen evne til å få superstjernene han har på besøk i sofaen til å åpne seg om svært personlige ting.

Og da popikonet Elton John (70) gjestet talkshowet hans forrige uke, lettet han på sløret om en svært pikant opplevelse.

«Candle In The Wind»-sangeren inngikk partnerskap med ektemannen David Furnish (55) like før jul i 2005. Og hos Graham Norton røpet 70-åringen den temmelig frekke bryllupsgaven paret fikk av rapstjernen Eminem (45).

- Vi fikk to diamantbesatte penisringer, som lå på fløyelsputer. Og jeg må tilføye at de er forblitt ubrukte, kom det fra Elton John, til overrasket jubel fra tilhørerne i tv-studio.

  • Se mer i videoen øverst i saken!

At popstjernen valgte å avsløre den spesielle gaven fra Eminem, henger sammen med at Elton John er opptatt av å understreke at «The Real Slim Shady»-sangeren er langt ifra homofob.

PINLIG?: Harrison Ford «glemte» tilsynelatende navnet på »Blade Runner»-kollega Ryan Gosling midt under et intervju på «The Graham Norton show». Video: BBC Brit Vis mer Vis mer Vis mer

Venner i over 15 år

Under den prestisjefylte Grammy-utdelingen i 2001 sto Elton John og Eminem sammen på scenen og framførte sistnevntes hitlåt «Stan». Og de to fant virkelig tonen, og har forblitt gode venner siden den gang.

På «The Graham Norton Show» fortalte den britiske stjerneartisten at mange hadde et feilaktig inntrykk av den amerikanske rapperen på den tiden.

NÆRT VENNSKAP: Etter at Elton John og Eminem sto på scenen sammen under Grammy Awards i 2001, ble de gode venner. Dét resulterte blant annet i en svært frekk bryllupsgave fra rapstjernen. Foto: AP/ NTB scanpix
NÆRT VENNSKAP: Etter at Elton John og Eminem sto på scenen sammen under Grammy Awards i 2001, ble de gode venner. Dét resulterte blant annet i en svært frekk bryllupsgave fra rapstjernen. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

- Han ble anklaget for å være homofob av så mange på grunn av sangtekstene sine, noe jeg syntes var bare tull. Jeg gikk ut og støttet det faktum at han ikke er det (...) Vi ble venner, og vi har vært fantastisk gode venner siden. Han er en fabelaktig fyr, kunne Elton John fortelle.

I studio var dessuten de britiske skuespillerne Carey Mulligan (32) og Stephen Fry (60), samt den amerikanske popstjernen Pink (38).

Pink kunne fortelle at hun har vært fan av Eminem hele karrieren sin, og at hun fikk ham til å bidra på låta «Revenge» ved å erklære sin kjærlighet til ham over e-post.

- Og han skrev bare «okei» tilbake, røpet hun.

Visste ikke om legningen

Dette er for øvrig ikke første gang Elton John har benyttet et intervju til å forsvare Eminem om homofobi-anklagene. I et intervju med Beasts 1 denne våren, snakket popstjernen varmt om tekstene til rapperen.

- Fra mitt ståsted var Eminem aldri homofob. Jeg hørte på hele «Marshall Mathers»-plata da jeg kjørte til et show jeg skulle holde i Southampton, og jeg ble bergtatt av den. Og jeg tenkte hvordan kan noen tenke at dette er ... Han skriver bare ting som de er. Ikke slik han tror de er, men slik ting faktisk er, sa Elton John den gang.

Eminem har på sin side uttalt at han ikke visste at Elton John var homofil i forkant av deres felles Grammy-opptreden.

- Jeg visste ikke noe om hans personlige liv. Jeg brydde meg egentlig ikke om det. Men siden han var homofil og støttet meg, tror jeg det i seg selv ble et «statement» som viste at han forsto hva jeg prøvde å si, sa Eminem til MTV News i 2010.

Og vennskapet mellom 70-åringen og 45-åringen strekker seg dessuten langt utover kontroversielle sceneopptredener og ekstravagant sexleketøy.

For noen år siden røpet nemlig Eminem at Elton John var en god støtte for ham da han ønsket å bli rusfri.

- Da jeg først ville bli rusfri ringte jeg ham, fordi han er en i bransjen som kan identifisere seg med den livsstilen og hvor hektisk ting kan være, fortalte Eminem til Detroit Metro Times i 2009, ifølge The Guardian.

LES OGSÅ: Prinsesse Madeleines antrekk skaper storm