Petter og Emilie Stordalen:

Røper datterens bryllupsplaner

Hevder han er mer involvert i datterens bryllupsplanlegging enn paret selv.

BRYLLUP: Petter Stordalen avslører bryllupsplanene til datteren Emilie Stordalen i et radiointervju. Her er de to avbildet sammen i 2018. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUP: Petter Stordalen avslører bryllupsplanene til datteren Emilie Stordalen i et radiointervju. Her er de to avbildet sammen i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i juli i år den gledelige nyheten kom om at Emilie Stordalen (28) hadde forlovet seg med kjæresten Jens Bredberg (37). Forlovelsen kunne paret selv avsløre på Instagram, til en rekke bilder av selve frieriet.

«16.07.2020. Verdens beste morgen, jeg elsker deg for alltid», skrev Stordalen under et bilde av seg selv og kjæresten som kysset i en båt.

Det var tydelig at nyheten ble tatt godt imot av familien, og spesielt pappa og hotellkonge Petter Stordalen (57), var raskt ute med å gratulere paret i et eget innlegg på Instagram.

«Jeg har kalt deg min svigersønn lenge. Endelig har du også fridd. Emilie kunne ikke funnet en bedre mann enn deg, Jens», skrev hotellkongen på Instagram.

Det har foreløpig ikke vært kjent når eller hvor bryllupet kommer til å stå. Nå har imidlertid den stolte faren nok en gang uttalt seg om datterens forhold og hennes kommende bryllup, og avslører med det nye detaljer.

STJAL SHOWET: Tvillingguttene Brian og John Mulroney har fått mye oppmerksomhet etter deres opptreden som brudesvenn. Video: AP Vis mer

- Hun blir arveløs

Det gjorde han i et intervju på radioprogrammet «Gry Forssell med vänner» på den svenske radiokanalen Mix Megapol.

Der kan 57-åringen blant annet røpe at han vet mer om planleggingen enn det paret gjør selv. Og gjør ikke datteren som faren ønsker, kan han spøkefullt opplyse om at hun blir arveløs.

- Jeg er mye mer involvert i planleggingen enn de to. Gjør de ikke som jeg sier, så har jeg sagt at hun blir arveløs, humrer han i radiointervjuet.

OVERRASKELSE: I programmet «Min kveld» avslører Petter Stordalen en liten hemmelighet på venstre rumpeball. Vis mer

Bryllupet kommer ifølge 57-åringen til å finne sted på hotellet hans, Copperhill Mountain Lodge, i Åre.

- Bryllup er liksom livets fest. Du starter en ny familie. Det kommer til å bli vakkert. Det blir et vinterbryllup i desember, forteller han.

Hyller svigersønnen

I samme intervju benytter han også anledningen til å hylle svigersønnen, som er født og oppvokst i Alingsås, men som har bodd i Norge i 15 år. Han er markedssjef på Stordalens luksushotell, The Thief, i Oslo.

View this post on Instagram

burning in the north🔥

A post shared by Emilie Anker Stordalen (@emiliestordalen) on

- Jens er et funn. Jeg pleier å si at alt det beste jeg har kommer fra Sverige, bortsett fra barna mine og alt det der. Jens er en svigersønn fra himmelen, forteller Stordalen.

Han legger heller ikke skjul på at det kommer til å bli en del tårer i det kommende bryllupet, og forteller at han er svært lettrørt - noe som skal ligge til familien.

Møttes på jobb

Det var som nevnt tidligere i år at forlovelsen ble kjent. Forholdet mellom Stordalen og svenske Jens Bredberg ble kjent i mars 2019.

De har holdt forholdet sitt relativt tett til brystet, med unntak av noen få uttalelser. I fjor snakket Stordalen derimot om kjæresten til VG Helg, hvor hun kunne røpe at hun og den svenske kjæresten møttes for om lag sju år siden.

Den gang jobbet Emilie blant annet som stuepike på The Thief, et av Stordalens prestisjehoteller i Oslo. Hun studerte i utlandet, men var hjemme for sommeren da hun møtte svensken på hotellet.

Dancing with the stars-stjernen Julianne Hough giftet seg i romantiske omgivelser i Idaho. Vis mer

De ble riktignok ikke et par før et par år senere, og er nå altså forlovet.

Bredberg jobber som nevnt som markedssjef på The Thief, mens Emilie Stordalen er konstituert markedssjef ved hotellet Clarion Hotel The Hub.

- Det er litt klisjé at jeg fant meg en i selskapet, da, sa hun til avisen i fjor.

LES OGSÅ: Romanseryktene setter fyr på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer