Jenny Skavlan og Thomas Gullestad:

Røper coronasykdom: - Masse hodepine

Jenny Skavlan og ektemannen har hatt corona.

SMITTET: Det er i denne ukas «Lørdagsrådet» Jenny Skavlan røper at hun og ektemannen har vært coronasmittet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SMITTET: Det er i denne ukas «Lørdagsrådet» Jenny Skavlan røper at hun og ektemannen har vært coronasmittet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgas episode av «Lørdagsrådet» på NRK avslører programleder Jenny Skavlan (34) at hun og ektemannen Thomas «Fingern» Gullestad (40) har vært smittet av coronaviruset.

Avsløringen kommer på bordet når programleder Live Nelvik (38) introduserer Skavlan og sier at det er lenge siden hun har vært å høre i det populære radioprogrammet. Dermed blir Skavlan bedt om å forklare fraværet.

- Jeg har hatt corona siden sist, sier Jenny Skavlan, som også forklarer at det har gått ganske under radaren.

FULL: I «Kåss til Kvelds» er Jenny Skavlan blant gjestene. Der forteller hun om en gang hun drakk litt for mange glass vin før en audition til filmen «Max Manus». Video: NRK Vis mer

- Hvordan var det? spør Nelvik.

- Det var litt spennende. Jeg var «litt starstruck», for jeg merket at dette er det. Jeg merket gysninger på huden, fikk ståpels og var kald og varm om hverandre, masse sånne riete smerter i ryggen og masse hodepine, sier Skavlan i radioprogrammet.

Programlederen forklarer at hun mest sannsynlig ble smittet i en butikk eller på et lignende sted. Etter ei uke med vondt i kroppen og hodet gikk det over, og nå er hun og ektemannen friske og raske igjen.

Selv om Skavlan ikke ble så hardt rammet, opplevde hun at coronaviruset gikk sterkt utover luktesansen - noe som er et vanlig symptom. Alt luktet som ketsjup, sier hun i «Lørdagsrådet».

- Jeg hadde ketsjuplukt i nesa mi i tre dager, røper hun overfor resten av panelet.

Hittil har 711 mennesker dødd av med coronasykdom i Norge. Tallene for det siste døgnet viser at 220 er innlagt på sykehus, og totalt 107 000 har vært smittet gjennom pandemien.

Det siste døgnet har det blitt registrert 417 nye smittede i Norge.

LOVLIG KYSS: Erna Solberg ble spurt om hva hun mener kyssebilde som bloggeren Sophie Elise la ut på Instagram nylig. Video: Dagbladet TV Vis mer

- Det er viktig at alle er nøye med å overholde karantene- og isolasjonsreglene så vi kommer oss ut av denne pandemien med flest mulig i god behold. Enden er nær, så hold ut, sier Skavlan i en kommentar til Se og Hør.

Duppet av

Jenny Skavlan og Thomas Gullestad giftet seg i april 2014 - i en ombygd industrihall på Norsk Design- og Arkitektursenter ved Akerselva i Oslo. Etter seremonien gikk ferden videre til nabobygget, Kulturkirken Jakob, der bryllupsfesten fant sted.

I podkasten «Må på behandling- med Morten Ramm» i fjor, avslørte Skavlan at hun duppet av midt i bryllupsfesten.

Skavlan sa at adrenalinet tok over, og at hun etter hvert ble ganske sliten. Derfor sovnet hun i sitt eget bryllup.

GJENBRUK: Jenny Skavlan hadde oppfordret kjendisene som skulle på P3 Gull til å kle seg miljøvennlig. Det var ikke alle som fulgte det rådet. Video: Rød Løper Vis mer

- Så jeg tok meg en liten blund der. Jeg kom meg opp igjen, ble litt sliten igjen og holdt på. Det var en kjempebra dag, sa hun i podkasten.

Skavlan og Gullestad har de to barna Åse og Eva. Til tross for at ekteparet er kjente fjes for det norske folk, har de skjermet døtrene i stor grad, særlig på sosiale medier.

Det valget fortalte Skavlan mer om til Se og Hør i februar 2020:

- Det handler jo om at jeg prinsipielt synes barn skal få velge selv om de vil eksponeres eller ikke, sa hun, og la til at det også går på hva hun selv vil dele.

- Det er noe litt personlig og emosjonelt over at jeg ikke vil dele alt i livet mitt, og jeg vil ikke at barna mine for eksempel skal oppleve å bli gjenkjent basert på noe jeg har delt, fortsatte programlederen.

LES OGSÅ: - Hjerteskjærende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer