Henning og Maud Solberg:

Røper coronasykdom: - Fikk pustevansker

Rallyføreren og familien lå rett ut i påsken.

ORDENTLIG SYKE: Henning Solberg og kona Maud fikk virkelig kjenne corona på kroppen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ORDENTLIG SYKE: Henning Solberg og kona Maud fikk virkelig kjenne corona på kroppen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Coronapandemien har preget livene til de fleste i over ett år nå, og stadig flere har fått føle sykdommen på kroppen. Blant dem som opplevde å bli ordentlig syk er rallyfører Henning Solberg (48).

Viruset fant veien til Solberg gård i Spydeberg, og med det ble han, kona Maud og datteren Olivia (20) syke. Sønnen Oscar (24) hadde allerede hatt en runde med viruset, og slapp derfor unna. Det skriver Smaalenenes Avis.

Til Se og Hør forteller Solberg at de alle tre ble veldig dårlige - og lå rett ut.

- Jeg merket først at jeg ble litt øm over øyelokkene, før jeg fikk vondt i hodet. Så var det i gang. Det var feber og jeg frøs og svettet om hverandre, forklarer han.

Redd for innleggelse

Selv slapp han unna hostingen, i motsetning til husets kvinner. Kona Maud forteller til Smaalenenes Avis at hun på et tidspunk var redd hun måtte legges inn.

- Jeg fikk pustevansker. Jeg klarte ikke å få ned luft, samtidig som jeg måtte hoste. Det var som om det satt en ventil i halsen. Det var nesten så jeg fikk klaus. Så ille var det at jeg en morgen spurte Henning om hvor lang tid bruker vi til legevakten i Askim. Syv minutter, svarte han. Det ble heldigvis ingen tur. Men for min del var det fem-seks tøffe dager, sier hun til avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer