Ellen DeGeneres:

Røper coronasmitte

Talkshowstjernen bekrefter selv at hun har pådratt seg viruset.

SMITTET: Ellen DeGeneres forteller at hun har fått corona. Foto: Valerie Macon/AFP/NTB
SMITTET: Ellen DeGeneres forteller at hun har fått corona. Foto: Valerie Macon/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld forteller talkshowstjernen Ellen DeGeneres (62) på Twitter at hun har testet positivt på coronaviruset.

«Hei alle sammen. Jeg ønsker å la dere alle få vite at jeg har testet positivt for Covid-19. Heldigvis føler jeg meg bra foreløpig», skriver hun.

Videre forteller DeGeneres at alle som har vært i nærkontakt med henne har fått beskjed og at hun forholder seg til retningslinjene.

«Jeg ser dere igjen etter jul. Vær snille og hold dere friske og trygge. Kjærlighet fra Ellen», fortsetter hun.

Det samme innlegget har også blitt delt med hennes 92,2 millioner følgere på Instagram.

Tilbake etter anklagene

2020 har på ingen måte vært et lett år for den populære talkshowdronningen. I slutten av september returnerte til jobb etter måneder med anklager om arbeidsmiljøet i programmet - som blant annet har blitt beskrevet som «giftig».

- Hvis jeg noensinne har skuffet, eller såret følelsene deres, er jeg så lei meg. Hvis det noensinne har vært tilfelle, har jeg skuffet meg selv, og jeg har såret meg selv også, for jeg prøver alltid å vokse som person. Jeg ser på alt som kommer i livet mitt som en mulighet til å lære. Jeg gikk inn i denne bransjen for å få folk til å le og føle seg bra, var blant det programlederen sa på direkten da hun gjorde comeback.

TILBAKE: Talkshow-stjerna Ellen Degeneres er tilbake på skjermen etter en turbulent sommer, og starter sendingen med å forklare noen av anklagene som har blitt rettet mot henne. Video: Rød Løper/Viaplay Vis mer

Flere mistenkte at skandalen kunne bli kroken på døren for «The Ellen DeGeneres Show» etter 17 år, men i etterkant av premieren har tall vist at det var DeGeneres' mest sette premiere siden 2016.

LES OGSÅ: Bekrefter hendelse på slottet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer