Emilie Stordalen:

Røper bryllupsplaner

Pappa Petter Stordalen lettet på sløret sist om datterens bryllup. Nå forteller hun selv om planene.

PLANLEGGER BRYLLUP: Skal vi tro Petter Stordalen er han langt mer involvert i datteren Emilie Stordalens bryllupsplaner enn henne selv. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PLANLEGGER BRYLLUP: Skal vi tro Petter Stordalen er han langt mer involvert i datteren Emilie Stordalens bryllupsplaner enn henne selv. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I sommer ble det kjent at hotellarving Emilie Stordalen (28) hadde gitt sitt ja til samboer Jens Bredberg (37). Forholdet deres ble kjent først i fjor, men de to har vært et par en stund, har hun selv tidligere forklart.

28-åringen forteller nå i et intervju med VG Helg om hvordan coronaåret har vært for konsernfamilien. Hun forteller at det har vært svært tungt for henne, og at hun har følt veldig på alle permitteringene i farens hotellkjede - Nordic Choice Hotels.

Til tross for at 2020 har vært preget av pandemi og nedturer for Stordalen, ble altså det nevnte frieriet et lyspunkt i et ellers mørkt år.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Gifter seg neste år

Frieriet fant sted på Sørlandet, og Stordalen delte bildene fra det romantiske øyeblikket på Instagram. I det ferske intervjuet forteller hun hvordan det hele foregikk.

- Der sto han, fremførte en fin, liten tale og gikk ned på kne. Bak båthuset sto hele familien og tittet, selvfølgelig. Mamma, pappa og brødrene mine, litt som i en dårlig film, sier hun.

Før 28-åringen selv rakk å snakke offentlig om bryllupet, kom pappa Stordalen henne i forkjøpet. I september fortalte han nemlig i et intervju med en svensk radiokanal at han var langt mer involvert i bryllupet enn det kommende ekteparet.

- Bryllup er liksom livets fest. Du starter en ny familie. Det kommer til å bli vakkert. Det blir et vinterbryllup i desember, fortalte han den gang.

OVERRASKELSE: I programmet «Min kveld» avslører Petter Stordalen en liten hemmelighet på venstre rumpeball. Vis mer

Nå bekrefter altså datteren detaljene som ble lekket av 57-åringen.

- Ja, det røpet jo fatter'n i et intervju i Sverige. Det blir vinterbryllup i desember neste år på Copperhill Mountain i Åre. Vi hadde jo ikke sagt det til familien ennå, men folk kunne jo lese om det i intervjuet med pappa, sier hun.

Roser pappas nye kjæreste

Paret har også utvidet familien med en lodden liten sak som har fått navnet Lady.

Stordalen-familien har kanskje hatt et vondt år på forretningsfronten, men kjærligheten har blomstret. Petter Stordalen kunne i juli fortelle at han hadde forelsket seg igjen - i svenske Märta Elander Wistén (30).

Det synes datteren er veldig hyggelig.

- Jeg er veldig glad når folk er forelsket. Det er godt at pappa har hatt en person han er glad i, nå som ting har vært så tøft. Vi har blitt godt kjent, og Märta er veldig søt og hyggelig, sier hun i VG Helg-intervjuet.

Også hennes utkårede er svensk, og 28-åringen forteller at de to skal feire jul hos hans familie utenfor Göteborg.

Se og Hør har vært i kontakt med Emilie Stordalen som opplyser at hun ikke har noe å tilføye.

VANSKELIG: Petter Stordalen forteller om den vanskelige økonomiske situasjonen selskapene hans er i på besøk hos Anne Lindmo. Video: NRK Vis mer

Møttes i selskapet

Paret møttes for rundt åtte år siden da Stordalen jobbet som stuepike på farens hotell The Thief. Hun studerte i utlandet, men var hjemme for sommeren da hun møtte svensken på hotellet. Det var først noen år seinere at de ble et par.

Bredberg jobber i dag som markedssjef på The Thief, mens Emilie Stordalen har hatt flere roller i familieselskapet. I mars startet hun i ny jobb i salgsavdelingen i den sentrale driften i selskapets hovedkontor. Da Norge stengte ned ble imidlertid den jobben overflødig. Hun har likevel stått ved farens side gjennom pandemien.

KASTET UT: Da Petter Stordalen stilte noen krav til «Skavlan»-redaksjonen, gikk det ikke helt som han hadde tenkt. Lyd: Storm Productions Vis mer

- Det er litt klisjé at jeg fant meg en i selskapet, da, sa hun til VG Helg i fjor.

Emilie Stordalen har utvilsomt gått i sin fars fotspor, men Petter Stordalen har flere ganger uttalt at det aldri har vært noe press fra hans side om at barna skal ta over hotellbusinessen.

Likevel har Emilie valgt å gå i sin fars fotspor, og har en bachelor i hotellfag fra Cornell University i USA og en mastergrad ved Imperial College i London.

Det var i fjor høst at mange virkelig fikk øynene opp for henne. Det var da hun begynte å jobbe i farens selskap.

LES OGSÅ: Snakker ut om den nye kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer