Øyvind Fjeldheim:

Røper bryllupsplaner med 20 år yngre forlovede

Etter at pandemien utsatte bryllupsplanene, kan paret endelig glede seg til en storslått feiring i Haugesund.

UTSATT: Bryllupet kunne ikke avholdes på den planlagte datoen, men nå har bryllupsdagen blitt fastslått. Foto: Privat / Øyvind Fjeldheim
UTSATT: Bryllupet kunne ikke avholdes på den planlagte datoen, men nå har bryllupsdagen blitt fastslått. Foto: Privat / Øyvind Fjeldheim Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coronapandemien skulle vise seg å bli et stort hinder i bryllupsplanene til tidligere TV2-programleder Øyvind Fjeldheim (51) og hans 20 år yngre forlovede, Reidun Hetland (30).

Nå er de imidlertid håpefulle og kan avsløre at bryllupet vil finne sted til høsten.

Til Se og Hør kan Fjeldheim fortelle at datoen endelig er fastslått for den store dagen, og at planleggingen allerede er godt i gang.

- Måtte utsette

I likhet med flere kjendispar har planene om å gifte seg gått i vasken som følge av coronarestriksjoner, og derfor har flere måttet endre på datoene for den store dagen.

Det skulle som nevnt også vise seg å bli tilfellet for Fjeldheim og Hetland.

NYTT FORSØK: Parets bryllupsplaner ble utsatt med ett år, nå forteller Fjeldheim at de prøver igjen. Foto: Privat / Øyvind Fjeldheim
NYTT FORSØK: Parets bryllupsplaner ble utsatt med ett år, nå forteller Fjeldheim at de prøver igjen. Foto: Privat / Øyvind Fjeldheim Vis mer

Da Se og Hør snakket med Fjeldheim i fjor kunne han allerede da varsle om en mulig utsettelse av bryllupet, som opprinnelig skulle avholdes i september i fjor.

- Vi blir 120 gjester fra både inn-og-utland, men vi er usikre på om vi må utsette det grunnet coronaviruset. Da flytter vi bryllupet antakelig til samme helg neste år, kunne Fjeldheim fortelle den gang.

Ett år frem i tid har ting snudd, og Fjeldheim kan glede seg over at en ny dato er satt.

- Nå blir det bryllup i september etter å ha måttet utsette det, røper han.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Tredagers feiring

Det er ingen tvil om at paret slår på stortrommen i sitt andre planleggingsforsøk. Bryllupet skal nemlig være en feiring over tre dager og skal finne sted første helgen i september.

- Det blir en tredagers feiring i Haugesund på godt gammeldags vis. Vi skal være hjemme hos oss på fredagen med 120 gjester, forteller en munter Fjeldheim, og legger til:

- Vi skal være i et selskapslokale på kaia i Haugesund på lørdagen, og det samme på søndagen.

I forbindelse med planleggingen legger ikke Fjeldheim skjul på at det er en del ting som må ordnes i forkant av festivitetene, og kan blant annet fortelle at bygget der gjestene skal samles hittil ikke er ferdigbygget.

- Jeg må ordne med et lokale som bygges på nå, og så skal jeg snart snakke med en kokk. Det er en del planlegging med det, innrømmer 51-åringen.

«POSTER GIRL»: Zara Larsson snakker om ny musikk, Kygo og den nye kjæresten, som dukker opp i en fersk musikkvideo. Video: Rød Løper Vis mer

Ikke flere utsettelser

Som nevnt har flere norske kjendispar vært nødt til å utsette bryllupene sine grunnet den pågående pandemien, men det kommende ekteparet virker imidlertid håpefulle om at bryllupet kan gjennomføres i september.

- Vi regner med at de aller fleste er vaksinerte innen 4. september, og så får vi ta hensyn til hva som skjer. Det blir ikke noen utsettelse. Vi gifter oss uansett, forteller Fjeldheim.

Dersom coronarestriksjonene ikke skulle tillate det, er paret forberedt på å måtte trappe ned gjestelisten.

- Vi tar sjansen på det, og hvis ikke så må vi bare forholde oss til de reglene som myndighetene har og rett og slett gå ned i antall gjester.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Utfordrende jobbår

De aller fleste kjenner kanskje Fjeldheim best som programleder hos TV2, der han var å se i tv-programmene «Fredag», «Avspark Lørdag», «Pokerfjes», «Eventyrlige Nordmenn», «Sporløs» og hele fem sesonger av det direktesendte talkshow-programmet «Sommertid».

I 2004 begynte Fjeldheim som researcher og reporter for aktualitets- og debattprogrammet «Tabloid». I forkant av det jobbet han som reporter og programleder i TV Haugaland.

IKKE LETT: David Eriksen hadde ikke trodd at en kaffe med Hedvig skulle lede til et tre år langt forhold. Nå får seerne bli enda bedre kjent med manageren, kjæresten og familien hans. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer

For tiden driver han imidlertid det kreative produksjonsselskapet West Avenue Creative, som han eier sammen med den norske filmregissøren og fotografen Reinert Olsen (42), også kjent som Ray Kay.

Der produserer de reklamefilmer, tv-produksjoner og musikkvideoer i Norge og USA.

Fjeldheim kan avsløre at pandemien har vært et hinder på flere områder enn bare bryllupsplanene.

- Når coronaen slo inn satt vi i to forskjellige verdensdeler, Reinert og meg. Da fant vi ut at det året her ikke kommer til å være det beste for oss siden vi ikke kan reise lenger, forteller Fjeldheim om de vanskelige omstendighetene.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

Avslutningsvis forteller Fjeldheim til Se og Hør at han har jobbet med et helt nytt prosjekt underveis i pandemien som er ferdigstilt, og at produksjonsselskapet er tilbake for fullt i etterkant av pandemien.

LES OGSÅ: - Vi diskuterer stadig familieforøkelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer