Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard:

Røper bryllupskaos

Måtte gjøre endringer i siste liten.

GIFTEKLARE: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom gifter seg kommende fredag. Foto: Shad Madian / Dagbladet
GIFTEKLARE: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom gifter seg kommende fredag. Foto: Shad Madian / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag er det duket for nok et kjendisbryllup når Vendela Kirsebom (55) og Petter Pilgaard (42) skal gi hverandre sitt ja.

Både vielsen og middagen vil finne sted på elegante Hotel Continental i Oslo, etter at de har måttet utsette bryllupet flere ganger på grunn av pandemien.

Selv om mye av planleggingen har gått på skinner for kjendisparet, oppsto det et problem ganske tett opp mot den store dagen. De måtte nemlig bytte festlokale etter at det oppsto problemer der de opprinnelig skulle ha bryllupsfesten.

Da Se og Hør møtte paret i forrige uke i forbindelse med deres nye serie, «Vendela + Petter gifter seg», kunne de fortelle mer om hva som gikk galt.

- Her på Continental så begynner vel alt å komme på plass, men vi hadde jo tenkt å ha festen på et annet sted. Vi hadde funnet et fantastisk sted med toppetasje og utsikt over hele Oslo.

Dessverre var gleden kort for det gifteklare paret, ettersom festlokalet var nyetablert og kommunen ikke hadde godkjent rømningsveiene. Derfor turte ikke eierne å la dem vente på en eventuell godkjenning, og plutselig sto de uten et sted å feire kjærligheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer