Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard:

Røper bryllupskaos

Måtte gjøre endringer i siste liten.

GIFTEKLARE: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom gifter seg kommende fredag. Foto: Shad Madian / Dagbladet
GIFTEKLARE: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom gifter seg kommende fredag. Foto: Shad Madian / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag er det duket for nok et kjendisbryllup når Vendela Kirsebom (55) og Petter Pilgaard (42) skal gi hverandre sitt ja.

Både vielsen og middagen vil finne sted på elegante Hotel Continental i Oslo, etter at de har måttet utsette bryllupet flere ganger på grunn av pandemien.

NÅ ER DE GIFT: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom gir hverandre sitt ja. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Selv om mye av planleggingen har gått på skinner for kjendisparet, oppsto det et problem ganske tett opp mot den store dagen. De måtte nemlig bytte festlokale etter at det oppsto problemer der de opprinnelig skulle ha bryllupsfesten.

Da Se og Hør møtte paret i forrige uke i forbindelse med deres nye serie, «Vendela + Petter gifter seg», kunne de fortelle mer om hva som gikk galt.

LEKEN: I siste «Sofa»- episode for 2021 får Petter Pilgaard får leken gave av forloveden Vendela Kirsebom. VIideo: TV 2 Vis mer

- Her på Continental så begynner vel alt å komme på plass, men vi hadde jo tenkt å ha festen på et annet sted. Vi hadde funnet et fantastisk sted med toppetasje og utsikt over hele Oslo.

Dessverre var gleden kort for det gifteklare paret, ettersom festlokalet var nyetablert og kommunen ikke hadde godkjent rømningsveiene. Derfor turte ikke eierne å la dem vente på en eventuell godkjenning, og plutselig sto de uten et sted å feire kjærligheten.

De innrømmet begge to at det var stressende å finne et nytt lokale på så kort tid, spesielt i en måned som juni hvor det er populært å gifte seg.

- Det var veldig mye stress og vi tenkte jo «Oi, hva gjør vi nå?». Vi har invitert så mange personer og plutselig har vi ikke et sted å være, fortalte Vendela, som blant annet har invitert familie fra både Sverige og Tyrkia.

BRYLLUPET: Petter Pilgaard fridde til Vendela Kirsebom i 2019, men har måtte utsette bryllupet pga av pandemien, men nå ser det ut til at de endelig kan gifte seg. Reporter: Anniken Aronsen Video: Steffen Pettersen/Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Vi skulle ha artister og alt mulig greier, men nå har vi ordnet det! Et nytt sted, heldigvis, røpet paret.

LES OGSÅ: Ikke invitert: - Elsker deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer