Anniken Jørgensen:

Røper bryllupsdetaljer

Paret avslørte drømmebryllupet sitt på rød løper.

SKAL GIFTE SEG: Anniken Jørgensen og forloveden dukket opp sammen på ELLEs sommerfest. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SKAL GIFTE SEG: Anniken Jørgensen og forloveden dukket opp sammen på ELLEs sommerfest. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Influenser Anniken Jørgen (26) kom hånd i hånd med forloveden Theodor under ELLEs store sommerfest onsdag kveld.

Paret, som forlovet seg forrige måned, kunne avsløre at selv om de ikke er fullt i gang med planleggingen av bryllupet helt enda, har de drømmebryllupet klart.

- Sjokk å forlove seg

- Hvordan går det med planleggingen av bryllupet deres?

- Det går tregt, det er ikke så mye fart og spenning der. Vi vet ikke helt, det var egentlig et sjokk å forlove seg i det hele tatt, svarer Jørgensen til Se og Hør.

- Vi skal gifte oss og det er vel det vi vet, skyter forloveden inn.

SAMMEN: For første gang viser Anniken Jørgensen seg sammen med forloveden på rød løper. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

Influenseren spøkte videre med å si at ettersom hun hadde på seg en hvit kjole for anledningen, kunne ikke hennes utkårede komme i dress, fordi da hadde det sett ut som at de skulle gifte seg på den rosa løperen.

Jørgensen kunne fortelle at de vil ha et rolig bryllup, og de var begge enige om at et drømmebryllup vil være ute i skogen med hvite telt, med kun de nærmeste til stede.

Gir helseoppdatering

Over lengre tid har 26-åringen slitt med blødninger, noe hun har vært svært ærlig om på sin egen Instagram. Det har vært uvisst hva årsaken for blødningene har vært, men både ulik bruk av prevensjon og bivirkning av covid-vaksinen har vært to mulige grunner.

AVSLØRER: Öde Nerdrum og Anniken Jørgensen gjestet «Senkveld», og der sier Öde at faren hans har veldig lyst til å treffe Anniken. Vis mer

Jørgensen forteller til Se og Hør at selv om mysteriet rundt blødningene enda ikke er løst, så går det bra med henne.

- Mine blødninger trutter og går. Jeg prøver å løse det, men vi er ikke helt i mål, altså. Men jeg har det bra.

LES OGSÅ: - Ekstremt sliten og redd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer