Emilie Voe Nereng og Michael Hansson:

Røper bryllupdetaljer

Det kommende ekteparet legger ikke skjul på at de gleder seg.

GIFTEKLARE: Michael Hansson og Emilie Nereng ser fram til bryllupet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GIFTEKLARE: Michael Hansson og Emilie Nereng ser fram til bryllupet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Helt mot slutten av september kunne Emilie Voe Nereng (27) og Michael Hansson (33) avsløre at de var forlovet, et drøyt år etter at de fant tonen. Selve frieriet skjedde på dagen ett år etter at de traff hverandre.

- Det føles helt fantastisk! Jeg er utrolig forelsket og lykkelig sammen med Michael, sa Nereng til Se og Hør den gangen.

Detaljene rundt frieriet ønsket hun å holde for seg selv - men når Se og Hør treffer paret under lanseringen til programmet «Helt Rammes sporter» kan de røpe noen detaljer om det kommende bryllupet.

Bestemt når de skal gifte seg

- Vi undersøker litt, sjekker priser og muligheter for hvor det kan være - og så gleder vi oss bare egentlig. Vi gleder oss veldig over planleggingen, det er veldig gøy. Vi har samme visjon om hva det skal bli, sier Nereng.

FORLOVET: Influenser Emilie Nereng avslører detaljer om frieriet og det kommende bryllupet. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken Vis mer

- Vi har heldigvis litt tid, det er på en måte ingen hast. Det er gøy å kunne holde på med, supplerer Hansson.

- Ja, har dere satt noen dato?

- Ja, vi tenker sommeren 2025. Det gir oss litt tid det, men det er viktig å sette et tidspunkt å forholde seg til, så det ikke går ut i evigheten, sier Hansson.

Tidligere har paret uttalt at de ønsker seg et stort bryllup, gjerne et som går over noen dager.

- Hvordan skal dere gjøre det?

- Sende ut innbydelser da! spøker 33-åringen og legger til:

- Vi vet ikke akkurat hvordan ting blir, men vi er veldig opptatt av vennene våre, sier han og forklarer at de utgjør en stor del av livet til både han og Nereng.

- Det blir ganske mye gjester!

Flere dager

- Vi vil ikke at det bare skal være en dag, ikke sant! At vi reiser et eller annet sted, i enten Norge eller utlandet, for å komme dit å være der med oss i flere dager, det er det jeg har lyst til, sier Nereng.

KJÆRLIGHET: Emilie Nereng fortalte om kjæresten på den røde løperen på Vixen Awards. Reporter: Jenny Emilie Aas. Video: Luna Lea / Rød Løper Vis mer

- Vi kan si med sikkerhet at det blir en fredag til søndag-greie. Gjestene må komme seg et stykke av gårde så de ikke kan dra hjem å legge seg, så de er låst og kan feste med oss hele natta.

Nereng nikker bekreftende og sier at de gleder seg stort til det store bryllupet.

- Jeg gleder meg til å stå å kjenne på følelsene, sier Hansson.

På spørsmål om de ønsker seg barn i framtiden, sier de at det trolig er naturlig etter hvert. Men de neste to årene skal være dedikert til å pleie kjærligheten.

LES OGSÅ: - Jeg har jo lyst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer