Jodie Turner-Smith og Joshua Jackson:

Røper brudd

Har søkt om skilsmisse.

SLUTT: Stjerneparet går hver til sitt. Foto: Evan Agostini/Invision/AP
SLUTT: Stjerneparet går hver til sitt. Foto: Evan Agostini/Invision/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jodie Turner-Smith (37) har søkt om skilsmisse fra ektemannen og «Dawson Creek»-stjernen Joshua Jackson (45). Det melder TMZ.

Turner-Smith skal ha oppgitt «uforenelige forskjeller» som årsak til bruddet. Hun ber om delt foreldrerett over deres tre år gamle datter, Janie.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og forteller om kjærlighet, brudd og drømmetypen. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

Paret skal ha vært separert siden 13. september i år.

Jackson og kona møttees under bursdagen hans i 2018. Året etter giftet de seg.

Fikk barn på hver sin kant

I ti år var Joshua Jackson sammen med Hollywood-stjernen Diana Kruger (47), og det kom nok som en overraskelse på mange da de brøt med hverandre sommeren 2016.

Duoen giftet seg aldri, og ga flere ganger uttrykk for at ekteskap aldri var et mål.

TÅREVÅTT: Alexandra Joner deler åpent om tiden rett etter bruddet med eksmannen Runar Vatne. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

- Jeg skal fortelle dere hvorfor vi ikke er gift! Vi er ikke religiøse. Jeg føler meg ikke noe mindre knyttet til Diane bare fordi vi ikke har stått foran en prest og hatt en gigantisk fest etterpå, uttalte Jackson til US Weekly i 2014.

To år senere, fire dager etter at Diane fylte 40 år, tok derimot forholdet slutt.

Året etter ble «Inglourious Basterds»-skuespilleren linket til «The Walking Dead»-stjernen Norman Reedus (54), og høsten 2018 ble de også foreldre til en liten jente.

LES OGSÅ: Hånd i hånd med ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer