Birgit Skarstein:

Røper brudd

- Jeg er singel.

BOR SAMMEN: Birgit Skarstein bor sammen med venninnen og danseren Helene Spilling. Foto: Espen Solli/Se og Hør
BOR SAMMEN: Birgit Skarstein bor sammen med venninnen og danseren Helene Spilling. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2021 kunne den olympiske mesteren Birgit Skarstein (34) fortelle at hun hadde fått seg kjæreste. Det kom fram i et intervju med iLevanger.

- Kjæresten min skal ut i turnus om et par år og jeg har lansert ideen for at han kan søke seg turnusplass i Levanger - og han var ikke fremmed for saken. Så det diskuteres om det kan bli aktuelt å flytte hjem igjen, sa hun til avisen den gang.

Nå bekrefter hun derimot overfor Se og Hør at hun er singel.

- Jeg elsker det jeg holder på med og føler at livet er fullt av mening og kjærlighet. Så jeg er lykkelig singel, og trives godt med uavhengigheten det gir siden jeg reiser så mye. Idrett og jobb tar mye plass i hverdagen, og i år er målet å få litt mer tid til venner og familie, skriver Skarstein i en tekstmelding til Se og Hør.

Det var da roeren gjestet NRKs radioprogram «Lørdagsrådet», at hun først delte nyheten om at hun var singel.

I programmet starter vanligvis programleder Live Nelvik (40) med å stille gjestene noen spørsmål for at lytterne skal bli kjent med dem, deriblant om deres sivilstatus.

- Jeg er singel, sier Skarstein i NRK-programmet.

HJMME HOS: Birgit Skarstein er blant deltakerene i denne ukens episoder av «4-stjernes middag», og der viser hun frem hjemmet. Video: Discovery+ Vis mer

Skarstein bor sammen med danser, TV-profil og venninne Helene Spilling (26). De utviklet et vennskap da Skarstein deltok i «Skal vi danse», der Spilling er en av proffdanserne. I 2020 kunne de avsløre at de hadde flyttet sammen.

- Det virket vel egentlig bare som en god idé. Vi trives godt sammen, og det ble bare sånn, forklarte hun overfor Se og Hør den gang.

Skarstein har elleve VM-medaljer og er regjerende verdensmester og verdensrekordholder i roing. Hun vant gull i Paralympics i Tokyo i 2021.

Hun har også medvirket i en rekke TV-programmer, deriblant «Maskorama».

LES OGSÅ: - Var noen vi ikke kunne ta på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer