Florence Pugh og Zach Braff:

Røper brudd

Det omdiskuterte paret går hver til sitt.

BRUDD: Skuespilleren bekrefter at hun og kjæresten ikke lenger er et par. Foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/NTB
BRUDD: Skuespilleren bekrefter at hun og kjæresten ikke lenger er et par. Foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespillerne Florence Pugh (26) og Zach Braff (47) har gått hver til sitt. Det røper førstnevnte i et intervju med Harper's Bazaar.

«Midsommar»-stjernen forteller til magasinet at bruddet skjedde tidligere i år, men at de ville vente med å si det offentlig.

- Vi har prøvd å gå gjennom denne separasjonen uten at hele verden skal vite det, fordi det har vært et forhold alle har hatt mening om, forteller Pugh.

Braff har hittil ikke kommentert bruddet.

IKKE SAMMEN: Florence Pugh og Zach Braff har gått hver til sitt. Foto: Chris Pizzello / AP Photo / NTB
IKKE SAMMEN: Florence Pugh og Zach Braff har gått hver til sitt. Foto: Chris Pizzello / AP Photo / NTB Vis mer

Romansen har skapt flere overskrifter grunnet aldersforskjellen, som er på 21 år. Dét har den unge skuespilleren gått hardt ut mot i et tidligere intervju med The Sunday Times.

- Jeg tror det plager folk at det ikke er den de forventet. Men det er mitt liv og jeg skal ikke gjøre noe for å glede andre, eller for å gjøre det til en overskrift eller sak. Jeg vil også være en person, påpekte hun.

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

Det var i april 2019 at skuespillerne ble koblet til hverandre, og Pugh fikk en rolle i Braffs kortfilm «In The Time It Takes to Get There». Det var imidlertid først i desember 2019 at de bekreftet at de hadde blitt et par.

LES OGSÅ: 20 år eldre kjæreste: - Mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer