Røper brudd

Det er slutt mellom Kim Kardashian og Pete Davidson, ifølge amerikanske medier.

SLUTT: Forholdet mellom Kim Kardashian og Pete Davidson skal være over, ifølge en rekke amerikanske medier. Video: Hulu, E-Entertainment, Instagram. Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendisparet har fått massiv oppmerksomhet etter at de innledet et romantisk forhold for ni måneder siden.

Nå skal det imidlertid være slutt, ifølge en lang rekke av amerikanske kjendisnettsteder, blant annet E! News, TMZ, Page Six og People Magazine.

Lang avstand

Realitystjernen og komikeren, best kjent fra Saturday Night Live, har besluttet at de bare vil være venner, skriver E! News. Nettstedet som var først med nyheten, skriver at det skal være den lange avstanden mellom Kardashian i California og Davidson i New York, samt krevende timeplaner, som har gjort forholdet vanskelig.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Davidson har dessuten tilbrakt deler av sommeren i Australia med innspillingen av filmen «Wizards!».

Kardashian har barna North (9), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (3) med eksmannen Kanye West (45). Skilsmissen mellom dem pågår fortsatt.

Helt siden forholdet ble kjent for offentligheten i fjor høst, har paret holdt en særdeles høy profil.

Snakket om fremtiden

Bruddet kommer en måned etter at Davidson åpnet opp om fremtiden i Hart to Hart.

- Min favoritting noen sinne, som jeg ennå ikke har oppnådd er at jeg vil ha et barn. Det er drømmen min, røpte komikeren til Kevin Hart under en førpremiere, skrev US Weekly den gang.

Komikeren beskrev seg selv som en familiemann, og forklarte videre at han nå fokuserer på å bli klar for foreldrerollen.

- Det er det jeg forbereder meg på nå, bare prøver å være en bra mann, utvikle meg og bli bedre slik at når det skjer vil det være lettere, sa han ifølge nettstedet.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

En kilde skal tidligere ha fortalt US Weekly at Kardashian «elsker hvor flink han er med barna».

Nylig har en kilde fortalt E! News hvordan Kardashian og Davidson forsøkte å få langdistanseforholdet til å funke mens sistnevnte filmet i Australia.

- Når de er fra hverandre, kommuniserer de konstant. Kim elsker at han alltid får henne til å le, og det er dagens høydepunkt for henne når de snakker, uttalte kilden den gang.

Nå har tilsynelatende avstanden blitt for mye å takle for stjernene.

LES OGSÅ: - En del seksuell oppmerksomhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer