Røper brudd

Det er slutt mellom Kim Kardashian og Pete Davidson, ifølge amerikanske medier.

SLUTT: Forholdet mellom Kim Kardashian og Pete Davidson skal være over, ifølge en rekke amerikanske medier. Video: Hulu, E-Entertainment, Instagram. Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendisparet har fått massiv oppmerksomhet etter at de innledet et romantisk forhold for ni måneder siden.

Nå skal det imidlertid være slutt, ifølge en lang rekke av amerikanske kjendisnettsteder, blant annet E! News, TMZ, Page Six og People Magazine.

Lang avstand

Realitystjernen og komikeren, best kjent fra Saturday Night Live, har besluttet at de bare vil være venner, skriver E! News. Nettstedet som var først med nyheten, skriver at det skal være den lange avstanden mellom Kardashian i California og Davidson i New York, samt krevende timeplaner, som har gjort forholdet vanskelig.

Davidson har dessuten tilbrakt deler av sommeren i Australia med innspillingen av filmen «Wizards!».

Kardashian har barna North (9), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (3) med eksmannen Kanye West (45). Skilsmissen mellom dem pågår fortsatt.

Helt siden forholdet ble kjent for offentligheten i fjor høst, har paret holdt en særdeles høy profil.

Snakket om fremtiden

Bruddet kommer en måned etter at Davidson åpnet opp om fremtiden i Hart to Hart.

- Min favoritting noen sinne, som jeg ennå ikke har oppnådd er at jeg vil ha et barn. Det er drømmen min, røpte komikeren til Kevin Hart under en førpremiere, skrev US Weekly den gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer