Wanda Mashadi:

Røper brudd

Wanda Mashadi og kjæresten går hver til sitt.

Foto: Vidar Ruud / NTB
Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ganske nøyaktig et år siden kunne Wanda Mashadi (29) bekrefte at hun hadde funnet kjærligheten. Den gangen ville hun ikke røpe navnet på sin utkårede, men har flere ganger omtalt han som «Askeladden».

Nå avslører hun imidlertid at de to har valgt å gå hver til sitt. Det skriver hun selv på Instagram.

«Takk for fine år sammen, ladden 🖤 Våre veier har skilt seg, og reisen videre går som venner. Nå orker jeg ikke flere spørsmål om sivilstatusen min, og håper på litt fred og ro i tiden fremover. Takk.»

Det skriver hun under et bilde av seg selv og det som nå er ekskjæresten.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes å komme i kontakt med Wanda Mashadi.

LYSTNE: Vita og Wanda Mashadi likte å se på venninna Siri Kristiansen danse, og innrømmer at de gjerne vil være med selv. På én betingelse. Reporter: Martine Johansen. Video: Kine Falch Vis mer

Askeladden

Etter mye spekulasjoner bekreftet Wanda omsider forholdet i en episode av podkasten «Tvillingterapi», som hun har med tvillingsøster Vita.

I podkastepisoden ga Wanda følgende beskjed til lytterne:

- Så til alle dere der ute, nå vet dere det, før tvillingsøsteren stilte spørsmål ved hva hun mente.

- At vi er sammen, svarte Wanda.

Influenseren hadde tidligere fortalt i podkasten at hun datet en mann, som hun da omtalte som «Askeladden», men hun hadde altså ikke bekreftet forholdet.

TAR I FOR HARDT: Vita Mashadi går i bakken under et av oppdragene i «Kompani Lauritzen». Video: Steffen Pettersen / TV 2 / Reporter: Martine Johansen Vis mer

29-åringens kjæreste dukket opp på influenserens Instagram-profil 1. januar i fjor. Da delte hun blant annet to bilder av de to sammen.

«Hvem hadde trodd det skule bli oss to da du kom dansende bort til meg på Angst en kveld i februar? Takk for 2020», skrev hun til bildene.

- To for én

Wanda og Vita har de siste årene fått mye oppmerksomhet. I tv-serien «Vita og Wanda» fikk man følge tvillingenes liv i opp- og nedturer, og man fikk også ta del i deres samboerskap.

Etter at duoen fikk sin egen tv-serie har de også deltatt i hver sin realityserie. Wanda i «Camp kulinaris» og Vita i «71 grader nord Kjendis». I tillegg var de begge å se i første sesong av «Kompani Lauritzen».

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Tvillingsøstrene har tidligere fortalt til Se og Hør at de har et helt spesielt forhold, og at hvis en av dem får seg kjæreste er det viktig at han godtar dem begge.

- Det er to for én med oss, sa Wanda den gang.

Duoen sa seg enige i at det nesten var viktigere at de liker hverandres typer enn at foreldrene deres liker dem.

- Vi kan alltids legge inn et godt ord hos mamma og pappa, og foreldre vil jo alltid ditt beste. De vet at hvis jeg sier at han er kul, så liker jo de ham også - og motsatt selvfølgelig, fortalte Vita.

TOK SLUTT: Forholdet til australske Jess Velkovski og Aaron Waters tok slutt etter å ha kranglet om et uheldig puppeglipp i villaen. Video: ITV / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Røper ny flørt etter brutt forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer