Sofie Karlstad og Mikkel Christiansen:

Røper brudd

Sofie Karlstad og Mikkel Christiansen har gått hver til sitt.

SLUTT: Influenser Sofie Karlstad og Mikkel Christiansen har gått fra hverandre. Foto: Kine Falch / NTB
SLUTT: Influenser Sofie Karlstad og Mikkel Christiansen har gått fra hverandre. Foto: Kine Falch / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere realityprofil Sofie Karlstad og den ene halvdelen av DJ Broiler, Mikkel Christiansen, har tilbragt store deler av pandemien sammen.

Duoen har delt bilder i sosiale medier fra samme steder samtidig, og har også delt bilder av hverandre. De har imidlertid vært heller ordknappe hva gjelder å snakke om hverandre, kanskje særlig til pressen.

Christiansen kunne røpe overfor Rød Løper i fjor at han og Karlstad hadde flyttet sammen.

ORDKNAPPE: Mikkel Christiansen og Sofie Karlstad flyttet sammen under corona, men har ikke ønsket å si så mye om forholdet. Nå forteller Broiler-Mikkel hvorfor. Video: Rød Løper/@mio Vis mer

- Det er ganske mye bedre enn jeg hadde sett for meg, sa han den gang.

Han mente det var deilig å holde ting litt privat.

- Jeg synes det er mye mer behagelig å ikke bare mate forholdet ut hele tiden, fortsatte han.

Nå er imidlertid romansen mellom dem over. Til sine 230 000 følgere på Instagram har Karlstad nå lagt ut et bilde av seg og Christiansen, der hun skriver åpent om hvordan det går mellom dem nå:

«Jeg føler meg egentlig ikke klar for alle spørsmålene, det å bli revet fra hverandre eller alle meldingene. Jeg ønsker ham det beste livet kan tilby, og alt jeg ber om fra dere er tid og forståelse», skriver hun.

Bekrefter bruddet

I kommentarfeltet på Instagram er det flere som har delt hjerter, blant andre realitykolleger som Martine Lunde, Isabelle Eriksen og Sofie Nilsen. Christiansen har selv kommentert et hjerte, som over hundre mennesker i kommentarfeltet har likt.

Overfor Se og Hør bekrefter Broiler-profilen at det er slutt mellom ham og Karlstad. Vi har foreløpig ikke lykkes komme i kontakt med sistnevnte.

FORELSKET: Marcus Tannum har funnet kjærligheten etter at han var sammen med «Paradise Hotel»-kollega Maria Moen. Vis mer

– Vi kan bekrefte at det er over uten noen form for dramatikk, vi er fortsatt veldig glade i hverandre, men det har vært et annerledes år for oss som folk flest. Mikkel har vært en av de få jeg har tilbrakt året 2020 sammen med, og jeg tror jeg hadde hatt det veldig tungt uten, sier hun til VG.

GIKK FRA HVERANDRE: Et av parene fra Dplay-serien «Singletown» har gått hvert til sitt etter innspillingen. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Tidligere har hun uttalt at hun ikke ønsker å snakke om forholdet, særlig på grunn av sitt svært offentlige forhold med «Paradise»-deltaker Mario Riera. Det tok slutt i november 2019.

Hun hevdet imidlertid, i likhet med 28-åringen, at de hadde det svært gøy sammen.

- Jeg og Mikkel har det supermorsomt sammen og ler mye, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - Ville ikke gjort det igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer