Line Vold:

Røper brudd og kjæreste

Line Vold åpner opp om privatlivet.

RØPER: Line Vold forteller om eksmannen og ny samboer. Foto: Vidar Ruud / NTB
RØPER: Line Vold forteller om eksmannen og ny samboer. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Publisert

De siste årene har det norske folk fått et annet forhold til avdelingsdirektør for smittevern og beredskap i Folkehelseinstituttet Line Vold (55) enn tidligere.

Hun er stadig å se på skjermen, men likevel er det lite som har blitt kjent om privatlivet hennes.

Samboer

I et større intervju med Dagbladet letter hun imidlertid på sløret, og kan blant annet fortelle om bruddet fra kjæresten fra Frankrike, som hun fikk to barn med.

- Et brudd er alltid trist og tungt. Men siden vi ikke lenger levde sammen, var vi nok ikke veldig avhengige av hverandre i hverdagen, forteller hun til avisen, og forklarer at de i lengre tid hadde et avstandsforhold mellom Norge og Frankrike.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Vold forteller videre at hun en tid etter bruddet møtte en gammel venn. Denne «vennen» er hun i dag samboer med.

- Han er en veldig fin fyr. Både snill og morsom, sier hun til Dagbladet, og røper at hun aldri har hatt noen romantisk drøm om et storstilt bryllup.

- Det går veldig fint uten, sier hun.

Mindre tid sammen

I fjor berømmet hun også samboeren og døtrene, som hun de siste årene har fått mindre tid med.

- Jeg har virkelig ikke bidratt mye. Både foreldrene mine, samboeren min og døtrene mine fortjener stor takk. Jeg skulle ønske jeg hadde mer tid sammen med familien, sa hun til VG.

ÅPNER OPP: Karianne Vilde Wølner åpner om samboerskapet med Kristian Spetalen. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

LES OGSÅ: Om «mystisk» kjæreste: - Kronisk forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer