Grimes og Elon Musk:

Røper brudd - igjen

Grimes og Elon Musk røpet babynyhet og gjenforening i går. Nå er det slutt - igjen.

FORELDRE IGJEN: Grimes og Elon Musk kunne i går avsløre at de har fått sitt andre barn sammen. Foto: REX/Shutterstock/NTB
FORELDRE IGJEN: Grimes og Elon Musk kunne i går avsløre at de har fått sitt andre barn sammen. Foto: REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag denne uken kunne Grimes (33) avsløre overfor Vanity Fair at hun og tesla-gründer Elon Musk (50) hadde fått sitt andre barn sammen. Barnet ble født i desember i fjor og har gått helt under radaren for de fleste.

Videre kom det også fram at den lille jenta, som de har valgt å gi navnet Exa Dark Sideræl, men kalles Y, kom til verden gjennom surrogati.

Paret, som gikk fra hverandre i september 2021, kunne samtidig avsløre at de hadde funnet tilbake til hverandre igjen.

OBSERVERT SAMMEN: Denne videoen setter fyr på spekulasjonene. Video: Privat / Rød Løper Vis mer

Men bare timer etter fødsels- og gjenforeningsnyheten ble kjent for verden, har det hele tatt en brå vending. På Twitter kan tobarnsmora nå dele at hun og Musk, som er rangert som verdens rikeste mann, har gått fra hverandre - igjen.

«Jeg og E har slått opp *igjen* siden denne artikkelen ble skrevet haha», skriver hun på Twitter, og refererer til artikkelen i Vanity Fair.

«Men han er min beste venn og mitt livs kjærlighet», legger hun videre til.

Eksparet har også sønnen X Æ A-Xii (1) sammen.

Musk og Grimes, hvis egentlige navn er Claire Elise Boucher, hadde vært sammen siden 2018 da de gikk hver til sitt i fjor. Forholdet bekreftet de ved å stille opp sammen på den røde løperen under Met-gallaen samme år.

LES OGSÅ: Sophie Elise og Isak gjenforent etter bruddryktene?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer