Michelle Branch og Patrick Carney:

Røper brudd: - Helt knust

Tre år etter bryllupet velger paret å gå fra hverandre.

KNUST: Patrick Carney og Michelle Branch giftet seg for tre år siden, men nå er det over. Sistnevnte uttaler at hun er knust. Foto: Broadimage/REX/NTB
KNUST: Patrick Carney og Michelle Branch giftet seg for tre år siden, men nå er det over. Sistnevnte uttaler at hun er knust. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert

Artist Michelle Branch (39) og ektefellen Patrick Carney (42) går fra hverandre etter å ha vært gift i tre år, det melder Us Weekly.

39-åringen uttaler overfor nettstedet at hun er fullstendig knust.

- Å si at jeg er helt knust kommer ikke engang i nærheten av å beskrive hvordan jeg føler det for meg selv og for familien min. Teppet har blitt fullstendig revet vekk under meg, og jeg må nå finne ut av hvordan jeg skal gå videre, uttaler artisten til Us Weekly.

- Med så små barn ber jeg om privatliv og godhet, uttaler hun videre.

SLUTT: Forholdet mellom Kim Kardashian og Pete Davidson skal være over, ifølge en rekke amerikanske medier. Video: Hulu, E-Entertainment, Instagram. Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Carney har så langt ikke kommentert bruddet.

Branch møtte Carney, som er trommis i bandet Black Keys, i 2015. Den gangen jobbet 42-åringen med «Hopeless Romantic»-albumet til Branch.

Forelsket etter samarbeid

Samarbeidet skal ha ført til et nært vennskap og deretter skal det ha oppstått romantiske følelser mellom de to, rapporterer nettstedet.

I 2017 ble paret forlovet og ett år senere fikk de sitt første barn sammen - sønnen Rhys, som nå er tre år gammel.

Branch og Carney giftet seg i 2019 og fikk sitt andre barn sammen, datteren Willie Jacquet i 2020.

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

I tillegg til de to barna har Branch en 17 år gammel datter fra et tidligere forhold med bassist Tedd Landau. Branch og Landau var sammen fra 2004 til 2015.

Branch er kanskje best kjent for de bestselgende albumene «The Spirit Room» og «Hotel Paper», som hun ga ut på begynnelsen av 2000-tallet. En av hennes mest kjente sanger er «Everywhere».

LES OGSÅ: Arrestert for drap på kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer