Andrea Badendyck:

Røper brudd: - Føles riktig

Influenseren deler sin nye sivilstatus på Instagram.

SINGEL: Andrea Badendyck har nå blitt fri og frank. Foto: Morten Eik / Se og Hør
SINGEL: Andrea Badendyck har nå blitt fri og frank. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Influenser, blogger og tidligere «Farmen»-deltaker Andrea Badendyck (27) deler ofte smilende selfies, inspirerende mat og andre glimt fra hverdagen på Instagram. Søndag delte hun derimot en mindre hyggelig nyhet med sine 129 000 følgere.

Under en spørsmålsrunde på bildedelingsappen, får Badendyck spørsmål om hun er singel.

- Har villet vente litt med å gå ut med dette. Men ja, jeg har vært singel siden februar, deler 27-åringen.

Videre skriver bloggeren at hun vil unngå rykter, og at det ikke var noe dramatikk rundt bruddet.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

- Vi var bare to veldig forskjellige personer som ikke fikk forholdet til å fungere. Ser jeg ingen fremtid med en kjæreste blir jeg ikke i et forhold bare fordi det er «trygt», forklarer bloggeren.

Badendyck understreker at hun ikke kommer til å snakke mer om bruddet, men forsikrer følgerne om at hun har det bra.

- Det går veldig fint med med meg, og valget føles riktig nå i ettertid også.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Andrea Badendyck, som foreløpig ikke har besvart våre henvendelser.

Avstand og pandemi

Badendyck har tidligere vært ærlig om oppturer og nedturer i kjærlighetslivet, men har ofte vernet om privatlivet. I fjor åpnet stjernen seg opp om brudd med en hemmelig kjæreste.

OBSERVERT SAMMEN: Denne videoen setter fyr på spekulasjonene. Video: Privat / Rød Løper Vis mer

Den gang var hun i et avstandsforhold, og bruddet skal ha skjedd høsten året før. Da delte hun at det var avstanden og coronapandemien som var spikerne i kista for paret.

- Grensene var jo stengt og det fikk meg kanskje til å tenke litt. Og hvor vanskelig det er å ikke være i nærheten av hverandre, og å ikke vite når det er man skal se hverandre igjen, fortalte bloggeren åpenhjertig i en Youtube-video.

- Et vendepunkt

Badendyck ble raskt et kjent fjes for mange etter at hun publiserte sitt første blogginnlegg allerede som 13-åring. Da hun gikk på videregående sluttet hun på skolen for å være blogger på fulltid.

Etter hvert som dagene ble like, kjente hun at noe manglet.

- Jeg hadde ingen rutiner og hverdag, slik som andre rundt meg. Det var en kjip tid der jeg satt mye hjemme, og følte at livet mitt var litt meningsløst. Jeg merket ikke forskjell på hverdag og helg, har Badendyck tidligere fortalt overfor Se og Hør.

BRUDD FOR KJENDISENE: 2021 har vært året der en rekke norske og internasjonale kjendiser har gjennomgått et brudd. Video: Kine Falch Vis mer

Tidligere har bloggeren også vært åpen om millionregningen som kom som en overraskelse.

Skatteetaten hadde nemlig gått gjennom bloggerens bloggarkiv gjennom flere år, og funnet ut at verken annonseinntekter eller gaver fra produsenter var skattet av. For influenseren ble skattesmellen et vendepunkt.

- Jeg ble ferdig med nedbetalingsplanen sommeren 2016, så dette føles mer fjernt for meg nå. Men det er ingen tvil om at jeg fikk meg en stor lærepenge, og jeg kommer aldri til å gjøre den samme feilen igjen, fortalte hun til Se og Hør i 2018.

LES OGSÅ: - Kjente på at jeg savnet familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer