Maria Sofie Skogvoll Andberg fra «Farmen»:

Røper brudd etter «Farmen»

- Har vokst fra hverandre.

UTFORDRER: Maria Sofie Skogvoll Andberg kom inn som utfordrer. Foto: Anton Soggiu/ TV 2
UTFORDRER: Maria Sofie Skogvoll Andberg kom inn som utfordrer. Foto: Anton Soggiu/ TV 2 Vis mer
Publisert

«Farmen» får forpakterne livene snudd på hodet når de blir kastet hundre år tilbake i tid.

Plutselig dreier alt seg om hardt arbeid, dyrestell og tøffe oppgaver, noe som kanskje kan sette ting i perspektiv for deltakerne.

«Farmen»-deltakelsen fikk utfordrer Maria Sofie Skogvoll Andberg (23) til å tvile på parforholdet hun var i.

- Det var noe rart

Deltakerne forlater alt og alle de kjenner til for å leve som i 1923. Blant de Andberg tok farvel med før innspillingen, var kjæresten.

Men da hun kom hjem, kjentes ikke ting lenger som før.

FORELSKA: Sebastian Eide og Kornelia Kløv, årets «Farmen»-par, gir oss status på forholdet mellom dem i dag. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

- Jeg kommer hjem, og så bare føles alt veldig annerledes. Jeg føler: «Hva er meningen med livet nå? Hva skal jeg gjøre nå?», forklarer Skogvoll Andberg overfor Se og Hør.

For 23-åringen ble fokuset raskt skiftet til ukeoppdrag og det å overleve lengst inne på gården da hun ankom Sørlandet.

- Det å komme tilbake til virkeligheten var så surrealistisk. Og alle menneskene her føles så fremmede. De eneste man vil snakke med er de som man har vært på «Farmen» med, og det er de eneste menneskene man tenker på, deler TV-profilen.

- Når man sitter og har samtaler med andre, så føles alt så overflatisk. Jeg bare soner ut i samtaler og merker at jeg ikke klarer å være helt til stede.

Etter «Farmen»-oppholdet følte Oslo-kvinnen at hun hadde fått andre verdier og synspunkter, og plutselig føltes ikke kjæresten som en like god match.

- Det gjør at man kanskje føler at man vokser litt fra andre mennesker. Jeg kom hjem og hadde et nytt sinn og mye motivasjon. Han hadde ikke det samme, forklarer Andberg, og utdyper:

Endringer: «Farmen» er endelig tilbake, men denne gang er det blitt gjort store endringer i programmet! Episoden er tilgjengelig på TV 2 Play. Video: Rød Løper / TV 2. Vis mer

- Vi var på veldig forskjellige steder i livet, og vi har innsett at vi har vokst fra hverandre mens jeg har vært borte. Så jeg tror jeg har holdt veldig fast i illusjonen om ham og savnet ham veldig mye, men med en gang jeg kom hjem og gikk tilbake til det vanlige livet så skjønte jeg at dette ikke var noe for meg.

Hun legger til at bruddet var udramatisk.

- Hele greia var veldig naturlig, vi merket at det var noe rart.

Åpen for kjærlighet

23-åringen kan betrygge med at det ikke er noe ondt blod mellom henne og ekskjæresten, og at hun ikke har lukket seg fullstendig for å finne kjærligheten igjen.

ØL, KJØTT & SEX: De ferske «Farmen»-deltakerne røper hva de kommer til å savne mest mens de kjemper for tilværelsen. Reporter: Klaus Fjellro. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper. Kamera: Nora Skavhaug. Vis mer

- Jeg er åpen for kjærligheten selvfølgelig, men jeg har ingen planer om å fokusere noe spesielt på det. Jeg vil ta ting litt som det kommer fremover og nyte det å være tilbake, nyte å omgås med de jeg bryr meg om og ta det derfra.

LES OGSÅ: Hylles: «Jeg elsker henne»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer