Ida Gran-Jansen og Eirik Lyssand:

Røper boligkjøp:
- Trengte mer plass

Den gravide bakebloggeren er på flyttefot.

SKAL FLYTTE: Gravide Ida Gran-Jansen bekrefter til Se og Hør at hun og samboeren Eirik Lyssand har kjøpt hus på Grefsen i Oslo, og at de dermed er på flyttefot. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKAL FLYTTE: Gravide Ida Gran-Jansen bekrefter til Se og Hør at hun og samboeren Eirik Lyssand har kjøpt hus på Grefsen i Oslo, og at de dermed er på flyttefot. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I mars ble det kjent at bakeblogger Ida Gran-Jansen (32) venter sitt andre barn sammen med samboeren Eirik Lyssand (33). Den glade nyheten slapp paret ganske så nøyaktig ett år etter at ble foreldre for første gang til Max (1) i 2019.

Fordi nok en familieforøkelse er på trappene, ønsker de seg mer plass å boltre seg på. I et blogginnlegg røper nemlig Gran-Jansen at hun og Lyssand har kapret en enebolig på Grefsen i Oslo.

«For litt siden så mista Eirik og jeg «huet» og kjøpte hus på Grefsen i Oslo. Det er en enebolig som ligger ganske skjermet til, med hønsehus og god plass. Blir nesten litt landlig, men fortsatt nærme byen», skriver 32-åringen på bloggen.

Familien er for tida bosatt på Grünerløkka i Oslo, og til Se og Hør sier bakebloggeren at det skal bli deilig å slippe alle trappene nå som de snart får enda en baby i hus.

- Vi hadde lyst på hage, større plass og å slippe alle trappene, sier den nyslåtte huseieren.

Tar over i september

Gran-Jansen forteller videre at de tar over huset i september. Da skal huset gjennom en god del oppussing, så den lille familien håper å komme på plass så fort som mulig etter det, avslører influenseren overfor Se og Hør.

Blant annet skal husets kjøkken byttes ut, gulv skal skiftes ut og vegger males.

«Så nå er det tegning av kjøkken og fargevalg på fronter som står for tur. Ellers skal vi bytte ut gulvene, der har vi ikke helt landet på leverandør eller gulv enda. Men noe lyst og bredt blir det nok», skriver hun i blogginnlegget.

Det er ingen tvil om at det skjer mye i livet til 32-åringen om dagen, med både flytting og ny baby den kommende tida. Det tror hun imidlertid ikke blir noe problem.

- Sånn er det. Det går nok fint, man kommer seg gjennom det også, slår hun fast overfor Se og Hør.

Gran-Jansen er for tida aktuell med barnematboka «Barnemat - helt enkelt», som ble utgitt tidligere i år. I og med at 32-åringen er selvstendig næringsdrivende har hun mange samarbeid og prosjekter å lande før hun skal ut i seks måneders permisjon - så hun har mer enn nok å henge fingrene i framover.

Også i blogginnlegget forteller bloggeren om den travle tida som venter henne og resten av familien.

«Nå er det mye gøy som skjer framover med overtakelser, oppussing, ny baby og salg av vår leilighet. Haha, alt skal skje samtidig, er det ikke litt sånn det pleier å være da?»

GRAVID: Daniel Louis og kjæresten Kristina Vassileva venter barn. Nå avslører de at hun var gravid mens han deltok på skandaleprogrammet «Ex on the beach». Vis mer

Røpet detaljer

Nyheten om boligkjøpet kommer som nevnt et par måneder etter at Gran-Jansen og Lyssand avslørte at de skulle bli tobarnsforeldre. Terminen er i sommer, og i juni uttalte «Hele Norge baker»-vinneren at hun gleder seg til å bli mor igjen.

- Jeg tror det blir veldig koselig, sa hun til Se og Hør.

Den gang delte hun et blogginnlegg om graviditeten, og avslørte blant annet at dette svangerskapet hadde gått fortere enn det første, da hun gikk gravid med Max.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen forteller til Se og Hør at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

«Alt står veldig bra til med lillebror i magen, han vokser og koser seg. Jeg er allerede i uke 30 så det er bare 10 uker til termin. Denne graviditeten har gått så vanvittig fort og mye kjappere enn forrige gang. Vel, det føles kjappere hvert fall», skrev hun i blogginnlegget.

I innlegget skrev Gran-Jansen videre at hun hadde fått fødeplass på ABC-klinikken, samtidig som hun krysset fingrene for at resten av svangerskapet skulle gå knirkefritt for seg.

«Formen er strålende. Jeg har vært veldig heldig med begge graviditetene sånn sett. Ingen plager i det hele tatt, så det er jeg veldig, veldig glad for», skrev 32-åringen, og fortsatte:

«Jeg er så nysgjerrig på om han ligner Max eller om de blir veldig forskjellige. Spent på å møte det lille mennesket som er der inne.»

Det var i 2017 det ble kjent at Gran-Jansen og Lyssand hadde funnet kjærligheten, og allerede år etter ble de samboere.

LES OGSÅ: - Dette er bare trist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer