Machine Gun Kelly og Megan Fox:

Røper blodig tabbe: - En dårlig kveld

Knivstakk seg selv, riktignok ved et uhell, for å imponere kjæresten.

BLODIG: Før Megan Fox og Machine Gun Kelly var et par, gjorde sistnevnte tilsynelatende alt for å kapre skuespillerens hjerte. Foto: Alex Mendendez / AFP / NTB
BLODIG: Før Megan Fox og Machine Gun Kelly var et par, gjorde sistnevnte tilsynelatende alt for å kapre skuespillerens hjerte. Foto: Alex Mendendez / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Kort tid etter at skuespiller Megan Fox (35) skilte seg fra ektemannen gjennom ti år, skuespiller Brian Austin Green (48), fant hun kjærligheten på ny med musiker Machine Gun Kelly (31).

Fox og Kelly har siden sommeren i fjor lagt lite skjul på at de er svært forelsket, og de har ofte blitt sett på rød løper i hete omfavnelser.

Det var imidlertid ikke gitt at det skulle bli nettopp de to. Derfor følte artisten at han måtte imponere kraftig for å vinne skuespillerens hjerte.

Måten han gjorde det på var imidlertid av det litt spesielle slaget.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på Video Music Award-utdelingen. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Knivstakk seg selv

I et nytt intervju med Jimmy Fallon (47) på «The Tonight Show» letter nemlig 31-åringen, hvis ekte navn er Colson Baker, på sløret om den gangen han knivstakk seg selv ved et uhell for å imponere skuespilleren.

- Dette var helt i starten da jeg datet Megan. Det var bare en dårlig kveld, sier han.

31-åringen forteller videre at han hadde fått en kniv i gave av hans gode venn Travis Barker (46). En kveld kastet han kniven i taket foran Fox, men da han forsøkte å fange den igjen gikk det galt.

MÅTTE SPY: Megan Fox gjestet «Jimmy Kimmel Live», og der fortalte hun om sin opplevelse med Ayahuasca. Video: ABC Vis mer

Kniven gikk nemlig rett gjennom hånden hans.

- Dette er fra da kniven satt fast. For du vet når du kaster noe opp og skal fange det, sant? Jeg så på henne og sa sånn: «Se på dette!» ...

- Så fort hun hadde dratt morgenen etter skjønte jeg at jeg måtte sy, fort, minnes han.

Kjærestens blod rundt halsen

At den blodige tabben ble starten på parets forhold, står tilsynelatende i stil med resten av forholdet.

I februar, i forbindelse med valentinsdagen, kunne nemlig 31-åringen røpe på sosiale medier at han bar kjærestens blod rundt halsen. Det beviste han blant annet med flere bilder på Instagram.

Der kunne man se en bloddråpe i en amulett. Til bilder av paret skrev han, passende nok: «Jeg bærer blodet ditt rundt halsen min».

LES OGSÅ: Helt ærlig om mamma-rollen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer