Kim Kardashian og Pete Davidson:

Røper bisarr kjæreste-aktivitet

- For en gentleman.

AVSLØRER: Kim Kardashian forteller om en noe spesiell aktivitet hun gjør sammen med kjæresten Pete Davidson. Foto: Evan Agostini / AP / NTB
AVSLØRER: Kim Kardashian forteller om en noe spesiell aktivitet hun gjør sammen med kjæresten Pete Davidson. Foto: Evan Agostini / AP / NTB Vis mer
Publisert

Realitystjernen Kim Kardashian (41) og komiker Pete Davidson (28) har skapt en rekke overskrifter siden de ble et par. I starten holdt duoen imidlertid kortene tett til brystet når det kom til å røpe detaljer om forholdet.

De siste månedene har det derimot kommet noen drypp, blant annet da Kardashian gjestet «Ellen DeGeneres Show» i mars.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Det føles godt. Uansett hva som skjer i livet, så oppfordrer jeg vennene mine og de jeg er glade i til å være lykkelige. Og så valgte jeg å gå for det selv også. Jeg tenkte «Vet du hva, jeg er i 40-årene. Fuck it. Bare gå for det. Finn din egen lykke». Så jeg gjorde det. Jeg fant lykken og det føles så godt. Jeg vil ha det sånn for alltid, var blant det hun fortalte.

Nå røper Kardashian nye detaljer om forholdet, blant annet en av tingene de gjør for å pleie kjærligheten.

Spesiell aktivitet

Da 41-åringen nylig gjestet «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», i anledning sin nye hudpleieserie, fortalte hun om en kjæresteaktivitet litt utenom det vanlige.

- Vi går til hudleger sammen, vi injiserer kvisene våre sammen. Hudlegen sa: «Er dette smittsomt? Dere har alltid kviser samtidig», røpet Kardashian under talkshowet.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Videre forklarte hun at timene hos hudlegene og fascinasjonen for kviser er en av tingene som faktisk bringer paret nærmere hverandre.

Realityprofilen innrømmet derimot at aktiviteten er noe spesiell.

Kardashian delte også en historie om da komikerkjæresten smurte henne inn med kvisekrem mens hun sov.

- Hele kvelden snakket jeg om at jeg hadde en kvise og at han ikke måtte la meg sovne før jeg hadde smurt på kvisekrem. Jeg sovnet og glemte det, men da jeg våknet om morgenen med tørket kvisekrem i ansiktet … for en gentleman, fortalte hun.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien har fått mye kritikk etter premieren på deres nye serie, og det er spesielt én detalj som har skapt reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Eksen involvert

Det er imidlertid ikke bare Kardashians nåværende kjæreste som har vist interesse for hudpleie.

Hennes eksmann, Ye (45), bedre kjent som Kanye West, har nemlig hatt en finger med i spillet når det kommer til Kardashians hudpleieserie.

På Instagram-story har realityprofilen tidligere fortalt at rapperen både har funnet på navnet, designet innpakningen og formet merkets visuelle identitet.

Det var i mars i år at realitystjernen gikk langt i å bekrefte at hun var forelsket etter bruddet med West. Den gang delte hun for første gang et bilde av seg selv og Davidson på Instagram med sine nesten 300 millioner følgere.

FORTSATT KONTAKT: French Montana har fortsatt kontakt med eksen Kholé Kardashian. Reporter: Emma Cecilia Eriksson Vis mer

- Det er vel ikke offisielt før man poster det, fleipet Kardashian da hun gjestet «Ellen DeGeneres Show» uken etter, ifølge People.

- Jeg har de søteste bildene av oss og jeg har lyst til å være sånn «å gud, vi er så søte», men så tenker jeg «ikke vær så desperat. Ikke post så mye, bare gi små glimt». Jeg vet ikke hva som er riktig å gjøre for jeg har ikke datet noen siden før Instagram eksisterte. Så jeg vet ikke hva reglene er, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Artistens dating-historie: - Oi, wow

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer