Martine Lunde:

Røper bisarr julegave

- Verste julegaven jeg har gitt.

JULEGAVE: Realityprofil Martine Lunde røper den «verste julegaven» hun har gitt bort. Foto: Morten Eik / Se og Hør
JULEGAVE: Realityprofil Martine Lunde røper den «verste julegaven» hun har gitt bort. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Realityprofil og influenser Martine Lunde (26) ble raskt et kjent ansikt etter sin deltakelse i realityserien «Paradise Hotel» i 2017. I etterkant har hun vært å se i flere andre programmer, deriblant «Bloggerne» og «Skal vi danse».

I Nettavisens julespalte kan influenseren nå røpe detaljer om en spesiell gave som hun selv omtaler som den «verste gaven» hun har gitt til noen.

- Verste julegaven

I spalten får 26-åringen spørsmål om hva den verste julegaven hun selv ha mottatt er. Her kan hun røpe et øyeblikk der hun selv ble flau over å åpne opp en gave.

- Verste julegaven jeg har fått var en gang da jeg fikk en BH da jeg var i den alderen der det var litt flaut. Så jeg synes det var så pinlig å åpne den foran de andre, forteller Lunde åpenhjertig.

FRUKTBAR: Martine Lunde ble dokumentert i «Bloggerne» da hun ble spådd på en fest. Video: TV 2/Rød Løper. Vis mer

Den samme følelsen kjente imidlertid venninnen hennes på da hun åpnet opp en gave fra realitystjerna på julaften.

- Verste julegaven jeg har gitt må nok være da jeg ga en buttplug som en ekstra gave til en venninne, og hun dro den opp foran hele svigerfamilien, røper hun i spalten.

I etterkant skal Lunde ha fått beskjed om at venninnen aldri vil åpne gaver fra henne foran andre igjen.

Lunde er imidlertid ikke sikker på hva den beste gaven hun har mottatt er, og understreker at hun blir glad for alle gaver hun får.

- Et rart år

26-åringen legger ikke skjul på at hun har hatt et merkelig år, men hun er likevel takknemlig for muligheten som året har bydd på.

JOBB: Martine Lunde har testet ut politiyrket, men nå er hun klar for å bryne seg på flere arbeidsplasser. Video: Tv 2/Martine vil ha jobb. Reporter: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Samtidig har det vært et rart år på grunn av sykdom i familien, så nesten hele sommeren gikk til å sitte på sykehuset. Heldigvis er alt bra nå, men det har så klart påvirket deler av året. Men alt i alt, et veldig fint år, forklarer Lunde.

Overfor Nettavisen røper hun at resten av året skal tilbringes sammen med familien, og nyttårsfeiringen vil også finne sted hjemme - uten raketter og alkohol.

LES OGSÅ: Julebilde vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer