Iselin Guttormsen i «Skal vi danse: all stars»

Røper bisarr detalj fra kulissene

Sexologen tyr til uortodokse løsninger før livesendingene.

UVANTE LØSNINGER: Iselin Guttormsen åpner seg om skadedrama. Foto: Espen Solli/TV 2
UVANTE LØSNINGER: Iselin Guttormsen åpner seg om skadedrama. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Skal vi danse: all stars» er inne i sin tredje uke, og lørdag ble det kjent at Eirik Søfteland (34) var tredjemann ut av konkurransen.

På sosiale medier har mange fått et lite innblikk i de gjenværende deltakernes intense treningsøkter, lange dager, og sist men ikke minst - uheldige skader.

Limte på kunstige tånegler

Det hører ofte med en deltakelse i «Skal vi danse» at det dukker opp skader underveis, noe sexolog Iselin Guttormsen (35) smertelig fikk erfare før forrige sending.

Et par dager før hun skulle svinge seg på parketten, delte influenseren en rekke bilder på Instagrams historiefunksjon som viste at hun hadde pådratt seg skader og blåveiser på føttene sine.

VONDT: Iselin Guttormsen delte flere bilder av skadene. Foto: Skjermdump fra Instagram
VONDT: Iselin Guttormsen delte flere bilder av skadene. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Til Se og Hør kunne Guttormsen fortelle at hun hadde benyttet seg av noe uortodokse metoder for å være klar til lørdagens livesending:

- Jeg har limt på kunstige tånegler for anledningen. Jeg har tatt på meg strømpebukse over, slik at de ikke skal ramle av når jeg drar bortover. De ser pene ut, men de er fryktelige vonde.

GLIPP: Katrine Moholt og meddanser Egor Filipenko var på gulvet i «Skal vi danse: All stars», og viste kanskje litt mer enn det som var meningen. Reporter: Luna Lea. Video: Nora Skavhaug. Bilder fra TV 2 Vis mer

Guttormsen la til at mange av skadene deltakerne pådrar seg, skjer på trening eller under det direktesendte programmet.

- Da har man så mye adrenalin at man ikke legger merke til det før dagen etterpå. Da vet man ikke helt når man har skadet seg og hva som har forårsaket skaden.

Guttormsen forklarte videre at de har fysioterapeut til stede under hele konkurransen, noe hun påpekte at de er helt avhengige av å ha.

SLIKKET: Det ble en het dans mellom Aleksander Hetland og Helene Spilling i «Skal vi danse». Video: TV 2. Repoter: Luna Lea Vis mer

- Vet ikke hva jeg skal gjøre annerledes

Guttormsen la ikke skjul på at det er en følelsesmessig berg-og-dal-bane å være deltaker i TV 2-programmet, og legger til at deltakerne stort sett har svært høye skuldre, noe hun virkelig fikk kjenne på under lørdagens sending.

Selv om hun fikk gode tilbakemeldinger fra dommerpanelet var hun likevel blant de to danseparene som havnet nederst - og måtte med det ut i en nervepirrende duell.

- Det viser jo bare at man er ikke sikker. Uansett hvilke tilbakemeldinger man får fra dommerne. Det jeg fremførte i kveld er det beste jeg har levert under «Skal vi danse», så jeg vet ikke helt hva jeg skulle gjort annerledes. Jeg må bare bli enda tryggere på meg selv, uttalte hun etter at det ble kjent at hun var den som kom seirende ut av duellen.

Skal vi danse er nominert til «Årets underholdningsprogram» under Reality Awards.

De nominerte i «Årets underholdningsprogram» er bestemt av juryen bestående av Bjørn Asgeirsson (Discovery), Vegard Norman (TV 2), Marius Rønnekleiv (Viaplay) og Håvard Prytz (Mastiff).

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

LES OGSÅ: Overrasket alle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer