Beyoncé Knowles:

Røper Beyoncés store svakhet

Moren avslører datterens ferdigheter på kjøkkenet.

DÅRLIG KOKK: Beyoncé er god til mye, men på kjøkkenet skal hun være ganske elendig, i alle fall om man skal tro hennes mor, Tina Knowles. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG KOKK: Beyoncé er god til mye, men på kjøkkenet skal hun være ganske elendig, i alle fall om man skal tro hennes mor, Tina Knowles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Beyoncé Knowles-Carter (37), best kjent som Beyoncé, er å regne som en vår tids største artister og underholdere, og det kan virke som om hun er ustoppelig i det meste hun gjør.

Med verdensturnéer, prisvinnende album og til og med en filmkarriere i bakhånd, er det kanskje ikke så rart at hun er tildelt kallenavnet «Queen Bey». Og det er vanskelig å se for seg at det er noen 37-åringen ikke får til.

Dårlige på kjøkkenet

Nå viser det seg derimot at Beyoncé absolutt ikke får til alt. Moren hennes, Tina Knowles (65), delte nemlig nylig informasjon om datterens ferdigheter på kjøkkenet, noe artisten rett og slett ikke mestrer.

- Beyoncé kan ikke lage mat, sa Tina til Us Weekly.

AVSLØRING: Tina Knowles (65) røper at datteren hennes ikke er spesielt god på kjøkkenet. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRING: Tina Knowles (65) røper at datteren hennes ikke er spesielt god på kjøkkenet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Når det kommer til Beyoncés søster, artisten Solange Knowles (32), skal det ifølge Tina ikke være tvil om hvem av søstrene som vinner når det kommer til mat.

- Det er ingen konkurranse, fortalte stjernemammaen i all sin enkelhet.

SAMLET: Her er Beyonce avbildet sammen med datteren Blue Ivy og moren Tina i fjor under NBA All Star Game i Staples Center. Foto: NTB scanpix
SAMLET: Her er Beyonce avbildet sammen med datteren Blue Ivy og moren Tina i fjor under NBA All Star Game i Staples Center. Foto: NTB scanpix Vis mer

Beyoncé selv har tidligere uttalt seg til Cosmopolitan om egne matkunnskaper, og innrømmet allerede i 2006 at det kun er to retter hun sverger til.

- Jeg lager ikke så mye mat. Men jeg er god på spaghetti og smørbrød. Jeg vet det er enkelt, men det er spesialitetene mine, sa hun den gang.

Til The New York Times har hun fortalt at noe av det hun er best til på kjøkkenet, er å smake på maten.

- Jeg lager egentlig ikke mat, men jeg er en veldig god smakstester, sa hun lattermildt den gang.

Vis mer

Stolt av døtrene sine

Tina og Beyoncé skal ha et svært nært mor-og-datter-forhold, og i intervjuet uttalte moren at hun er svært stolt av begge døtrene, i tillegg til hvordan de er som foreldre til sine egne barn.

- De er fantastiske foreldre. Jeg er mest stolt av hva slags mødre de er, sa hun til Us Weekly, før hun fortsatte:

- De er helt autentiske og seg selv, uansett hva. Jeg lærte dem å forandre verden, ikke at verden skal forandre dem.

SØSTRE: Tina Knowles er veldig stolt av døtrene Solange og Beyoncé. Her er de to sistnevnte avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix
SØSTRE: Tina Knowles er veldig stolt av døtrene Solange og Beyoncé. Her er de to sistnevnte avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beyoncé er mor til datteren Blue Ivy (7), tvillingene Sir og Rumi Carter (1) og Solange har en 14 år gammel sønn som heter Daniel.

«Lemonade»-stjernen skal tidligere ha kjøpt en enorm luksusvilla til moren sin - til en verdi av drøye 33 millioner kroner, ifølge nettstedet Rolling Out.

Utroskap

Beyoncé falt for ektemannen Jay Z i 2002 etter å ha spilt inn låten «'03 Bonnie & Clyde» sammen. Seks år etter giftet duoen seg i en privat seremoni i New York, og nå har de altså barna Blue Ivy, Rumi og Sir Carter sammen.

Da Beyoncé ga ut det kritikerroste albumet «Lemonade» i 2016 klarte popdronningen å snu en hel verden på hodet. Ikke bare slapp hun albumet uten forvarsel, men hun anklaget også ektemannen for utroskap.

Setningen «You better call Becky with the good hair» fra Beyoncés låt «Sorry» tok av i sosiale medier, og flere mente det handlet om en kvinne som Jay Z skal ha hatt en affære med.

Etter å ha holdt kortene tett til brystet, åpnet han opp på albumet «4:44», der han omtalte temaet ved å si at han beklager for at han har vært med andre kvinner.

I et større intervju med The New York Times i 2017 uttalte han det som mange tolket som en bekreftelse på utroskapsryktene.

Angrepet av søsteren

Et overvåkningskamera fanget opp en krangel mellom Solange og Jay Z inne i en heis i 2014, og det skal angivelig ha vært utroskapsryktene som trigget krangelen.

Det var det amerikanske nettstedet TMZ som publiserte en video av Beyoncés søster som rasende gikk til angrep på hip hop-mogulen med både slag og spark.

Videosnutten viste at Jay-Z, Beyonce og Solange gikk inn i heisen sammen med en fjerde person, som så ut til å være en livvakt, og kort tid etterpå kastet hun seg over svogeren mens hun skrek til ham.

Beyonce opptrer sammen med en rekke dansere og viser rumpa til publikum og kameraene. Video licensed from Splash / AlloverPress Vis mer

Livvakten prøvde å holde Solange tilbake, men hun klarte likevel å få inn flere slag. Jay-Z holdt foten hennes fast ved en anledning, men var ikke fysisk mot henne på andre måter.

På et punkt så det ut som om Beyonce gikk mellom dem, og livvakten trykket på heisens nødknapp - mest sannsynlig for at ingen andre skulle bli involvert i hendelsen, skrev nettstedet.

Episoden skjedde etter Met Gallaens etterfest på Standard Hotel i New York, ifølge kilder.

LES OGSÅ: - Avslører endelig hvem som bet Beyoncé i ansiktet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer