Offset og Cardi B:

Røper bakgrunnen for sjokk-bruddet

Slår tilbake mot påstander om forholdsbløff.

TAR BLADET FRA MUNNEN: Forrige uke ble det kjent at Cardi B og Offset skal skilles etter 15 måneder som ektepar. Nå går førstnevnte i ytterligere detalj om hvorfor de to velger å gå hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
TAR BLADET FRA MUNNEN: Forrige uke ble det kjent at Cardi B og Offset skal skilles etter 15 måneder som ektepar. Nå går førstnevnte i ytterligere detalj om hvorfor de to velger å gå hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Onsdag forrige uke sjokkerte rapperen Cardi B (26) med kunngjøringen om at hun og ektemannen Offset (26) skal skilles.

Nyheten kom bare 15 måneder etter de ga hverandre sitt ja i all hemmelighet - og fem måneder etter at de fikk datteren Kulture Kiari Cephu.

I løpet av de siste dagene har duoen vært omgitt av heftige spekulasjoner rundt hva som førte til skilsmissen. Offset har blant annet havnet i hardt vær etter lekking av private tekstmeldinger. Disse beviser angivelig at han planla trekant uten kona rett før fødselen.

- Hjertet utenpå skjorta

Cardi B har på sin side blant annet blitt beskyldt for at ekteskapet var et PR-stunt. Det ble etter alt å dømme dråpen som fikk begeret til å renne over for 26-åringen.

Cardi har nemlig holdt en lav profil når det gjelder bruddet - frem til nå.

Søndag tok hun et knallhardt oppgjør med ryktebørsen i en live-video på Instagram, ifølge US Magazine.

SKILLER SEG: Cardi B og ektemannen Offset skal skille seg. Det kunngjorde Cardi B i en video på Instagram forrige uke. Foto: NTB Scanpix
SKILLER SEG: Cardi B og ektemannen Offset skal skille seg. Det kunngjorde Cardi B i en video på Instagram forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hvorfor i helvete tror dere at jeg ville dratt familien min gjennom noe sånt dritt? Jeg bærer hjertet utenpå skjorta akkurat nå, skjønner dere?, sier hun, ifølge nettstedet.

I en video Cardi publiserte på Instagram forrige uke, fortalte stjernen at hun og ektemannen har hatt problemer over en lengre periode.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Var en bløff

Videre påpekte 26-åringen at bruddet ikke er noen sin feil, men at de rett og slett bare har vokst fra hverandre. Det står hun fortsatt fast ved.

- Jeg ser at det er mange som påstår at forholdet vårt var en bløff. Hør her, det finnes noe som heter kjærlighet. Folk forelsker seg. Mitt forhold har aldri vært en bløff. (...) Vi forelsket oss. Det var ikke alltid enkelt, men vi var aldri sammen for å få PR. Tror dere virkelig at jeg ble gravid og kunne risikere å ødelegge karrieren min bare for å oppnå litt oppmerksomhet, spør hun følgerne sine, ifølge nettstedet.

- TAKKNEMLIG: Cardi B angrer ikke på forholdet til Offset. Hun takker ham samtidig for å ha hjulpet henne med karrieren. Foto: NTB Scanpix
- TAKKNEMLIG: Cardi B angrer ikke på forholdet til Offset. Hun takker ham samtidig for å ha hjulpet henne med karrieren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cardi understreker videre at det naturligvis er vondt når et forhold går i oppløsning. Likevel ville ikke stjernen gjort noe annerledes.

- Jeg angrer ikke på noe, for til syvende og sist har jeg datteren min, og hun er vakker, nydelig og morsom. Jeg elsker henne. Jeg har lært mye. Jeg visste nesten ingenting om musikkbransjen, og min ektemann hjalp meg. Han gjorde meg klokere. (...) Selv om vi ikke lenger er i et forhold, lærte jeg mye av ham. Jeg har modnet som kvinne. «Shit happens», og slik er det med den saken.

Påstander om trekant

Kort tid før skilsmissen ble kjent, ble det - som nevnt over - lekket private tekstmeldinger mellom Offset og Instagram-modellen Summer Bunni (20), der de angivelig planla en trekant med artisten Cuban Doll (20).

Meldingene skal være lekket av en ukjent rapper, som ifølge nettstedet TMZ var i en konflikt med Cuban Doll. Etter at de private meldingene ble lekket har Summer Bunni beklaget overfor Cardi B i en video sendt til TMZ.

Dessuten har Summer Bunni kommentert påstandene på sin Instagram-profil, mens Cuban Doll på sin side tilsynelatende har benektet at trekanten fant sted, i et innlegg publisert på Twitter.

Offset og Cardi B har derimot ikke viet påstandene offentlig oppmerksomhet.

Giftet seg i hemmelighet

Det var i slutten av juni at Cardi B avslørte at hun og Offset hadde giftet seg i skjul i september i fjor.

Det gjorde hun i et innlegg på Twitter, der hun la ut et skjermbilde av en lengre tekst hun hadde skrevet i notatene på mobilen sin. Til bildet skrev hun følgende, som et stikk bryllupsryktene som hadde svirret den siste tiden:

«Dette er grunnen til at jeg kalte albumet mitt «Invasion of Privacy», fordi de fleste vil gå langt for å finne ut ting om livet ditt».

26-åringen gikk ikke i detalj om hvordan bryllupet foregikk, annet enn at hun og kjæresten våknet opp en dag og brått bestemte seg for å gifte seg.

View this post on Instagram

My heart ❤️

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Etter at bruddet ble gjort kjent forrige uke, delte også 26-åringen det aller første bildet av datteren Kulture på Instagram.

- Hjertet mitt, skrev hun til bildet.

LES OGSÅ: - Jeg var ikke klar for noe forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer