Kylie Jenner om babynavnet Stormi Webster:

Røper bakgrunnen for det uvanlige navnevalget

Kylie Jenner åpner opp om morsrollen og om hvorfor hun ga datteren navnet Stormi.

ÅPNER OPP OM MORSROLLEN: I et intervju åpner Kylie Jenner for første gang opp om livet som mor og om bakgrunnen for det mye omdiskuterte navnevalget Stormi. Foto: NTB Scanpix.
ÅPNER OPP OM MORSROLLEN: I et intervju åpner Kylie Jenner for første gang opp om livet som mor og om bakgrunnen for det mye omdiskuterte navnevalget Stormi. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I februar ble det endelig slutt på fansens evinnelige spekulasjoner, da Kylie Jenner (20) selv kunne annonsere at hun hadde blitt mamma til en liten jente, sammen med kjæresten Travis Scott (26).

I dag har datteren Stormi rukket å bli hele tre måneder, og Kylie deler stadig flere glimt av den lille jenta i sosiale medier, til fansens store begeistring.

Kylie har nemlig holdt både graviditeten og barseltiden forholdsvis privat, i alle fall til å være et medlem av Kardashian-/ Jenner-klanen.

I et intervju med Evening Standard åpner 20-åringen nå opp om opplevelsen av det å bli mor, og om det uvanlige navnevalget «Stormi». Og intervjueren er ingen ringere enn storesøster Kim Kardashian West (37).

Ikke «skjebnebestemt»

Få dager etter at fødselen var overstått, kunne Kylie i ekte Kardashian-stil - med et Instagram-innlegg - avsløre at den lille jenta ville få navnet Stormi.

De siste månedene er det flere «Stormyer» som har fått medienes oppmerksomhet, og mange har derfor lurt på hva som ligger bak foreldrenes navnevalg.

Med spesielle navn som «Reign», «Dream»,«True» og «Saint» på andre av Kardashian-søsknenes barn, skulle man kanskje tro at Stormi var et nøye planlagt valg. Det var det imidlertid ikke, skal vi tro Kylie selv.

I samtalen med storesøster Kim, som for øvrig også er nybakt mor, avslører 20-åringen bakgrunnen for det uvanlige navnet.

I likhet med svært mange andre nybakte foreldre, avslører Kylie at navnevalget ikke var en lett beslutning, og at navnet slett ikke var «skjebnebestemt».

Ikke førstevalget

- Jeg aner virkelig ikke hvordan vi kom på «Storm». Faren mener det var ham, men jeg føler det var meg. Men navnet ble bare ved oss.

I intervjuet forklarer Kylie videre at hun selv gjorde om navnet til Stormi, men at hun følte datteren nærmest valgte navnet selv.

- For å være ærlig føler jeg det var mange andre navn jeg kanskje ville ha likt bedre, men jeg føler Stormi valgte sitt eget navn, som om det bare var det hun skulle hete, sier hun i intervjuet.

Saken fortsetter nedenfor.

- Ikke utfordrende

Mens mange småbarnsforeldre kan oppleve den første tiden med et nyfødt barn som svært utfordrende, hevder 20-åringen at hun ikke kjenner seg igjen i dette.

På spørsmål fra søsteren om hvordan hun har kommet seg gjennom den tøffe perioden, svarer hun nemlig at hun har opplevd den første fasen som helt fantastisk:

- Jeg lærer så mye om meg selv og om livet, og det har vært en fantastisk opplevelse, sier hun blant annet, og legger til:

- Jeg vil aller helst være med henne, eller ha henne med meg over alt. Så nå gleder jeg meg bare til hun blir eldre, slik at jeg kan ta henne med over alt, forteller hun.

- Ligner på meg

Det tok en drøy måned etter fødselen før Kylie Jenner for første gang delte et ordentlig bilde av Stormi med fansen på sosiale medier. Dette gjorde hun igjen onsdag, for å markere at datteren nå har blitt tre måneder gammel.

my pretty girl is 3 months old today ✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Hun har også tidligere, ved én enkelt anledning, svart på spørsmål rundt datteren fra fansen. Det var da en Twitter-bruker spurte henne hvordan det sto til med mor og barn.

Til alles store overraskelse, svarte Kylie på Twitter-meldingen:

«Hun har det bra. Jeg stirrer fortsatt på henne dagen lang. Hun ser akkurat ut som meg da jeg var liten», skrev den nybakte moren på Twitter.

Kort tid etter viste hun også fansen at hun er tilbake i toppform igjen. I flere videoer på sin Snapchat viste Kylie Jenner at hun tilsynelatende var kvitt babyvekten kun én måned etter fødselen.

LES OGSÅ: Derfor bor ikke Kylie sammen med barnefaren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer