Paris Hilton:

Røper babyplaner

Milliardærarvingen drømmer om tvillinger, og er i gang med prøverørsbehandling.

KLARE FOR BARN: Paris Hilton og kjæresten Carter Reum er klare for å stifte familie: Foto: NTB
KLARE FOR BARN: Paris Hilton og kjæresten Carter Reum er klare for å stifte familie: Foto: NTB Vis mer
Publisert

For et år siden begynte det å versere rykter om at milliardærarving Paris Hilton (39) hadde funnet lykken med forfatteren og entreprenøren Carter Reum (39). Noen måneder seinere bekreftet de forholdet - ved å dele en videosnutt på Instagram der de klinet til med hverandre.

- Gratulerer med jubileet, min elskede. Å lage minner med deg er det beste jeg vet. Kyssene dine er magiske. Jeg elsker å være din og å vite at du er min, skrev Hilton.

Siden den gang har det gått slag i slag for paret, og nå er den norskættede hotellarvingen og kjæresten klare for å stifte familie sammen.

I podkasten «The Trend Reporter with Mara» forteller Paris Hilton åpenhjertig at hun har satt i gang prosessen med prøverørsbehandling. Prøverørsbehandling er en type assistert befruktning der befruktningen skjer utenfor kroppen.

- Vi har valgt prøverørsbehandling så jeg har mulighet til å få tvillinger dersom jeg vil, sier hun i podkasten, gjengitt av People.

39-åringen forklarer at de har valgt denne løsningen for å forsikre seg om at de kan få et tvillingpar bestående av en gutt og ei jente.

- Meningen med livet

Kjæresten Carter Reum har vært svært støttende så langt, forteller Hilton videre. Den berømte hotellarvingen røper også at det var den gode venninna Kim Kardashian (40) som anbefalte henne å sjekke ut mulighetene for assistert befruktning.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris», viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

Realitystjerna har selv fått de to barna Chicago (3) og Psalm (1) med surrogat. Hilton skal ha henvendt seg til den samme legen som Kardashian har brukt.

Hilton røper i podkasten at hun allerede har hentet ut eggene, noe hun beskriver som tøft, men at det hjalp å ha kjæresten ved sin side.

Nå er altså den ellers så viltre 39-åringen klar for å ta fatt på et nytt kapittel i livet, og få barn med sin store kjærlighet.

- Jeg tror virkelig at det å ha en familie og få barn er meningen med livet. Og jeg har ikke fått muligheten til å oppleve dette før nå, fordi jeg ikke følte at noen fortjente den kjærligheten fra meg, men nå har jeg endelig funnet en person som gjør det, sier Hilton.

Brøt forlovelsen

Paris Hilton og Carter Reum har kjent hverandre i mange år, men det var først i mai 2020 de bekreftet at de hadde falt for hverandre.

Hiltons kjæreste skal være en veletablert forretningsmann. I 2007 lanserte han vodkaen VEEV Spirits sammen med sin bror Courtney Reum, og fire år seinere dukket selskapet opp på listen til magasinet Inc under «de 500 raskest voksende bedrifter», ifølge US Weekly.

FIKK OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad (28) var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Han innrømmer også at han dro en hvit løgn om stjernemøtet på TV den gangen. Video: Marie Røssland Vis mer

Bekreftelsen på forholdet kom over et år etter at hun brøt forlovelsen med kjæresten gjennom to år, Chris Zylka. Den fire år yngre skuespilleren og modellen hadde fridd til milliardærarvingen bare ti måneder tidligere, og Hilton var den gang tilsynelatende fra seg av glede.

Det skulle imidlertid ikke vare, og nå er det ingen tvil om at Hilton har gått videre sammen med Carter Reum. De ble først koblet til hverandre i januar 2020, da de dukket opp på Golden Globe-utdelingen i Los Angeles sammen.

LES OGSÅ: - Melania planlegger å forsvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer