Jørgine Massa Vasstrand og Morten Sundli:

Røper babyplaner

- Vil at det skal skje så fort som mulig, avslører ektemannen.

BARN: Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli avslører planene de har for en familieforøkelse. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BARN: Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli avslører planene de har for en familieforøkelse. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert

For to år siden kunne treningsinfluenser Jørgine Massa Vasstrand (31), også kjent som «Funkygine», og ektemannen Morten Sundli (30), ønske sitt første barn sammen velkommen.

I 2018 kom nemlig sønnen Milano til verden.

View this post on Instagram

Finally!!!💙👶🏽 #crazyinlove

A post shared by Jørgine Massa Vasstrand (@funkygine) on

«Endelig!!!» skrev hun i et innlegg på Instagram av trioen den gang.

Jørgine har også datteren Filippa og sønnen Sokrates fra et tidligere forhold, mens Milano er Sundlis første barn.

31-åringen har blitt et svært populært fjes de senere årene. Både i realityserien «Funkyfam», som snart begynner sin andre sesong, og på bloggen, har 31-åringen bydd på seg selv - og latt publikum ta del i familiens opp- og nedturer.

Det har ført til at følgerne har blitt svært nysgjerrige på influenserens privatliv, og et spørsmål som stadig er på fansens lepper er spørsmålet om en familieforøkelse.

TÅREVÅTT: I TV-serien «Funkyfam» får vi blant annet en innblikk i hvordan Jørgine Massa Vasstrand tilsynelatende har hatt et dårlig forhold med faren sin. Nå skal de lage kokebok sammen, og da blir hun tvunget til dra frem gamle minner. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

- Nå er jeg så lei

Den siste tiden har det imidlertid vært like mye mas om en familieforøkelse i form av en hund, og følgere har jevnlig fått oppdateringer fra 31-åringen på sosiale medier på nettopp det.

Det ser imidlertid ikke ut som en hund ligger i kortene for familien på fem, for Morten har vært svært tydelig på at han ikke ønsker et bjeffende pelsdyr i hus.

- Nå er jeg så lei disse greiene her, forteller fotballspilleren til Se og Hør i forbindelse med pressetreffet for den nye sesongen av «Funkyfam», og legger til:

- Det er jo tiden det står på. Jeg skjønner det med den kosen og jeg skjønner hva Jørgine, og alle andre her, mener, men jeg vet at det er jeg som kommer til å ta mest ansvar. Så jeg tenker litt lenger enn det de gjør, og derfor må vi utsette det til vi har litt mer tid.

SINT: Det blir amper stemning i «Funkyfam» når Jørgine besøker moren sin i Ålesund. Video: TV 2 Sumo/Rød Løper Vis mer

- Det blir barn

- Hva med en familieforøkelse i form av et barn?

- Det blir barn, det har vi tid til. Vi har ingen konkrete planer, men det går jo litt på tid og timing det også.

- Du vil jo at det skal skje akkurat nå, skyter Jørgine inn lattermildt.

Det sier ektemannen seg enig i, og avslører samtidig at de ikke vet når det blir, men at paret definitivt ønsker å utvide familien.

- Ja, jeg vil at det skal skje så fort som mulig, men jeg skjønner jo at man må planlegge ting sånn at det blir best. Akkurat når vet jeg ikke, men det kommer, bekrefter han.

Traumatisk hendelse

Som nevnt er det to år siden Jørgine og Morten kunne ønske Milano velkommen. Før fødselen uttrykte trebarnsmoren at hun gledet seg stort til å utvide familien, men at hun var redd for at det skulle oppstå komplikasjoner.

Da sønnen Sokrates kom til verden for seks år siden, gikk nemlig treningsinfluenseren gjennom en svært traumatisk hendelse.

- Det var kun en time etter fødselen og jeg lå og ammet Sokrates. Jeg hadde fått epidural, og hadde ingen følelser i bena. Men plutselig kjente jeg at det hadde blitt vått i sengen, og da jeg løftet opp dyna var det enorme mengder med blod som var der, fortalte Jørgine til Se og Hør i 2018.

TEMPERAMENT: «Farmen Kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen ønsker å se Jørgine «Funkygine» Vasstrand i programmet sitt. Det skjer trolig ikke med det første. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Kort tid etter ble rommet hennes fylt med overleger, anestesileger og jordmødre, og det var ingen tvil om at situasjonen var alvorlig.

- De rakk ikke å informere meg om hva som skjedde, så jeg skjønte ingenting. Jeg så at de fylte blodet mitt over i poser, og jeg fikk senere vite at grunnen til det var for at de skulle kunne veie hvor mye blod jeg mistet.

I etterkant ble 31-åringen informert om at hun hadde mistet hele to liter blod. På grunn av den store mengden ble det den gang stilt spørsmål om hun trengte blodoverføring. Heldigvis gikk blodprosenten tilbake til normalen etter noen måneder.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke legge skjul på noe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer