Isabella Löwengrip:

Røper babyplaner med 23 år eldre kjæreste

Den svenske bloggeren letter på sløret om fremtidsplaner.

VIL HA FLERE BARN: Den svenske entreprenøren og bloggeren Isabella Löwengrip har vært sammen med kjæresten Paul Sandvik i ett år. Nå har de planer om å få barn sammen. Foto: Fredrik Sandberg / TT / NTB
VIL HA FLERE BARN: Den svenske entreprenøren og bloggeren Isabella Löwengrip har vært sammen med kjæresten Paul Sandvik i ett år. Nå har de planer om å få barn sammen. Foto: Fredrik Sandberg / TT / NTB Vis mer
Publisert

Isabella Löwengrip (30) er en av Sveriges mest kjente bloggere og entreprenører, og har helt siden hun var tenåring delt flittig av privatlivet sitt, noe som også inkluderer kjærlighetslivet.

I juni i fjor avslørte 30-åringen at hun hadde funnet kjærligheten på ny. Identiteten til Löwengrips utkårede kom imidlertid ikke frem før måneden etter. Da ble det kjent at det var den 53 år gamle kunstneren og undervannsfotografen Paul Sandvik som hadde kapret Löwengrips hjerte.

«Når livet plutselig snur og man møter sitt livs store kjærlighet», skrev toppbloggeren på Instagram til et bilde av de to som kysset på båttur.

- Om ett år

Nå har duoen vært sammen i ett år, og for tiden befinner de seg på en romantisk yacht-ferie i Hellas.

På Instagram har den svenske bloggeren delt flere bilder fra ferien, blant annet av at hun bader i krystallklart vann og nyter late dager på dekk.

Midt i ferien har imidlertid Löwengrip tatt seg tid til en spørsmålsrunde på Instagram. Et av spørsmålene fra følgerne var følgende:

«Om du fikk velge, når kommer det en liten en?»

På dette svarer Löwengrip at hun og den 23 år eldre kjæresten har planer om å få barn om ett år, ifølge Expressen.

«Kanskje om ett år. Det hadde vært perfekt fordi jeg ønsker å lansere et selskap først. Jeg vil gi ut boken min, starte selskapet og deretter få barn», svarer hun, før hun påpeker at det altså er snakk om å bli gravid om ett år.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Löwengrip gjestet nylig «Framgångspodden» og der la hun heller ikke skjul på at hun ønsker seg flere barn.

- Ja det vil jeg, veldig gjerne. Vi tenkte først i år, men i etterkant har vi tenkt at vi kanskje må vente litt lenger, sa hun i podkasten.

- Kaffen sprutet ut av munnen hans

I september i fjor stilte hun opp i et langt intervju med Expressens mama hvor hun gikk nærmere inn på parets fremtid.

I intervjuet innrømmet bloggeren at hun ønsker seg en stor kjernefamilie på bakgrunn av at hun selv ikke kommer fra en og derfor lengter etter den tryggheten.

- Jeg var bare 22 år da jeg giftet meg, og 23 og 25 da jeg fikk Gillis og Sally. Så skilte vi oss da jeg var 26. Alt skjedde da jeg var veldig ung. Vi hadde et fint ekteskap, men jeg var i min egen verden med fokus på karrieren min. Jeg hadde hele tiden en følelse av at jeg ikke hadde noen å dele gleder og tunge stunder med, sa hun om det brutte ekteskapet til Odd Spånberg, som hun fikk de to barna med.

Videre innrømmet Löwengrip at hun i fjor sommer tok opp spørsmål under en frokost om hennes nåværende kjæreste ønsker seg barn.

- Jeg tok til meg motet når han satt og drakk en kopp kaffe og spurte: «Vil du ha barn?» Kaffen sprutet ut av munnen hans, og etter det fikk jeg ikke noe svar på spørsmålet, utenom at han begynte å prate om noe annet. Jeg kjente at det var slitsomt og jeg trengte et svar, så jeg sa: «Paul, nå må du faktisk svare ja eller nei». Og da sa han «ja». Jeg ble veldig glad.

Til tross for at Löwengrip er på et bra sted i dag, har veien dit ikke vært en dans på roser. 2019 var et hendelsesrikt år for bloggeren både når det kom til karriere og kjærlighetslivet. Hun var nær ved å gå personlig konkurs og ble tvunget til å selge selskapet sitt for å klare det økonomisk.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

På samme tid tok det slutt med ekskjæresten Erik Selin (53). Nyheten om bruddet delte bloggeren på Instagram.

«Erik og jeg har bestemt oss for å avslutte forholdet vårt. Selvfølgelig er det et tøft valg, men jeg er veldig takknemlig for at vi fant et vennskap som vil vare ut livet», skrev hun den gang.

LES OGSÅ: Raser etter anklager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer