Kelly Osbourne:

Røper babynyhet

- Fantastisk, fantastisk.

BLE MAMMA: Kelly Osbourne har blitt mamma for første gang. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP / NTB
BLE MAMMA: Kelly Osbourne har blitt mamma for første gang. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kelly Osbourne (37) har fått en sønn. Det røper 37-åringens mor, Sharon Osbourne (70), i «The Talk» tirsdag, ifølge Entertainment Tonight.

- Fantastisk, fantastisk. Hun vil ikke offentliggjøre bilde av han ennå, og jeg er så stolt av henne, sier den nybakte bestemoren.

Videre røper Sharon navnet på barnebarnet, Sidney, og at barnet er oppkalt etter sin far. 37-åringens mor holder imidlertid kortene tett til brystet hva gjelder å røpe når datterens fødsel fant sted.

I november florerte det rykter om at Kelly hadde født etter at hun delte en kryptisk melding på Instagram-story, men siden den gang har det vært stille fra 37-åringen. Kelly fikk sønnen sammen med kjæresten Sidney George «Sid» Wilson (45). Dette er stjernens første barn.

- I ekstase

Det var i midten av mai i fjor at Kelly delte gladnyheten om at hun ventet sitt første barn. Det gjorde hun i form av et innlegg på Instagram.

«Jeg vet jeg har vært veldig stille de siste månedene så jeg tenkte jeg skulle dele med dere hvorfor», skrev hun innledningsvis på Instagram før hun røpet at paret ventet sitt første barn sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.