Kelly Osbourne:

Røper babynyhet

- Fantastisk, fantastisk.

BLE MAMMA: Kelly Osbourne har blitt mamma for første gang. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP / NTB
BLE MAMMA: Kelly Osbourne har blitt mamma for første gang. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kelly Osbourne (37) har fått en sønn. Det røper 37-åringens mor, Sharon Osbourne (70), i «The Talk» tirsdag, ifølge Entertainment Tonight.

- Fantastisk, fantastisk. Hun vil ikke offentliggjøre bilde av han ennå, og jeg er så stolt av henne, sier den nybakte bestemoren.

FORELDRE: Ingrid Aguiluz og Henrik Beyer, kjent fra «Paradise Hotel», skal bli foreldre. Video: Rød Løper Vis mer

Videre røper Sharon navnet på barnebarnet, Sidney, og at barnet er oppkalt etter sin far. 37-åringens mor holder imidlertid kortene tett til brystet hva gjelder å røpe når datterens fødsel fant sted.

I november florerte det rykter om at Kelly hadde født etter at hun delte en kryptisk melding på Instagram-story, men siden den gang har det vært stille fra 37-åringen. Kelly fikk sønnen sammen med kjæresten Sidney George «Sid» Wilson (45). Dette er stjernens første barn.

- I ekstase

Det var i midten av mai i fjor at Kelly delte gladnyheten om at hun ventet sitt første barn. Det gjorde hun i form av et innlegg på Instagram.

«Jeg vet jeg har vært veldig stille de siste månedene så jeg tenkte jeg skulle dele med dere hvorfor», skrev hun innledningsvis på Instagram før hun røpet at paret ventet sitt første barn sammen.

«Å si at jeg er glad er ikke nok. Jeg er i ekstase», fortsatte hun.

Til teksten hadde Kelly delt flere bilder av seg selv hvor hun viste frem ultralydbilder.

«HVORDAN?»: 28 år gamle Alex Dacy fra Chicago vekker oppsikt i sosiale medier fordi hun er funksjonsnedsatt og gravid. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: Ugjenkjennelig på nye bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer