«Farmen»-Marte Søreide:

Røper babynyhet

For to år siden ble «Farmen»-profilen mor for første gang. Nå er det derimot første gang hun er gravid.

SKAL BLI TOBARNSMOR: Marte Søreide, som kjempet seg til finaleplass i «Farmen» i 2015, venter sitt andre barn med forloveden Siri Øveraas. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKAL BLI TOBARNSMOR: Marte Søreide, som kjempet seg til finaleplass i «Farmen» i 2015, venter sitt andre barn med forloveden Siri Øveraas. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

For tidligere «Farmen»-deltaker Marte Søreide (29), endret tilværelsen seg stort etter at hun kom hjem fra «Farmen»-gården i 2015.

- Min tilværelse var at man fant på mye nytt hvert eneste år for å utfordre meg selv, men nå er jeg veldig inne i et A4-liv med stor bil, barn, hund og hus og den biten der, forteller 29-åringen til Se og Hør.

For året etter «Farmen»-deltakelsen, flyttet TV-profilen tilbake til hjembygda Søreide på Vestlandet, og like etter fant hun kjærligheten med forloveden Siri Øveraas.

I 2019 kunne «Farmen»-profilen og kjæresten gjennom fire år avsløre at de skulle bli foreldre for første gang. I dag har lille Tiril fylt to år.

Nå røper Søreide at datteren skal bli storesøster i sommer.

Det var Øveraas som bar frem Tiril, men denne gangen er det Søreide som er gravid.

- Det var det som var dealen også. Hun er et par år eldre enn meg, derfor fikk hun sist gang, men nå var det min tur, forteller Søreide til Se og Hør.

- Gleder meg til å få oppleve fødsel

Søreide, som har gått gravid i fire og en halv måned, deler at graviditeten har gått «overveldende bra». De kommende tobarnsforeldrene vet enda ikke kjønnet på barnet i magen.

- Jeg har bare vært litt morgenuggen og kvalm i et par uker, men jeg er i full jobb. Jeg jobber på sjøen og har en ganske fysisk tung jobb, men det er ikke noe problem i det hele tatt.

Eilev Bjerkerud, Marte Søreide og Øystein Hetland om hvordan Farmen egentlig er, og hvor mye slit det er. Intervjues på finalefesten. Vis mer

Den tidligere «Farmen»-deltakeren er like positivt innstilt til overgangen fra én til to små i hus.

- Det blir en overgang, men jeg gleder meg veldig til å gå ut i permisjon, og jeg gleder meg til å få oppleve fødsel. For meg blir det nytt med amming og fødsel. Det gjorde ikke jeg sist gang.

Ikke som på TV

Søreide forteller at babynyheten har blitt godt tatt i mot i den lille bygda. Hun forteller at bygdas holdninger mot homofile ikke nødvendigvis er slik det blir fremstilt på TV og i media, og sikter til hvordan «Bloggerne»-profil Gisle Agledahl (31) møtte motstand da han skulle arrangere «Pride» i bygda Fyresdal.

PRIDE: Se kjendisenes støtte til pride! Vis mer

- Så kan det virke negativt å være to av samme kjønn som bor på en liten plass, og mye prat og negativ omtale om det. Det har ikke vi kjent på en eneste dag. Det er bare positivt. Eldre folk også. Vi bor jo ved siden av et eldrehjem, og de er jo så glad for dette, forteller Søreide.

LES OGSÅ: Helene Olafsen: Slår tilbake mot mammapolitiet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer