Atle Pettersen:

Røper babynyhet

- Hei, verden.

NYBAKTE FORELDRE: Atle Pettersen og kona Cathrine Eide har blitt foreldre for første gang. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
NYBAKTE FORELDRE: Atle Pettersen og kona Cathrine Eide har blitt foreldre for første gang. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Atle Pettersen (32) og kona Cathrine Eide (31) har blitt foreldre til en liten jente. Det avslører han selv på Instagram.

«Hei, verden,» skriver han til et bilde av en babyhånd som holder rundt fingeren hans.

- Det er veldig stort! Alt gikk fint med fødsel og alle har det bra, skriver Pettersen i en SMS til Se og Hør, og legger til:

- Cathrine var helt rå!

Artisten avslører også den lille jentas navn:

- Hun skal hete Demi.

Ifølge SSB er det bare 29 kvinner i hele Norge som har Demi som sitt første fornavn. De nybakte foreldrene har dermed valgt et ganske uvanlg babynavn til sin førstefødte.

SETTES UT: Brødrene Emil og Silas Vasstrand får i oppgave å arrangere babyshower til storesøster Jørgine, og resultatet blir en litt annerledes feiring. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Det var i september at artisten røpet til «God kveld Norge» at han skulle bli far for første gang.

- Cathrine og jeg venter vårt første barn nå i desember og gleder oss stort til den nye og spennende tiden som kommer, sa Pettersen den gang.

Gladnyheten bekreftet han også på Instagram:

«Vi gleder oss ekstra mye til jul i år», skrev han til et bilde av seg selv og kona som viste frem gravidmagen.

Termin skulle være tett opp mot julaften, noe det også ser ut til at det ble.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug delte klipp fra fødestuen i en episode av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Flyttet ut av byen

I sommer kunne Pettersen avsløre til Se og Hør at de to hadde lagt ut leiligheten i Bjørvika i Oslo til salgs, og at de skulle flytte «litt ut av byen».

Å flytte var slettes ikke planlagt, og med babynyheten kan det tenkes at de to ønsket seg litt mer plass nettopp fordi de skulle bli tre.

- Vi hadde ikke noen plan om å selge den, vi er veldig glade i den og trives sykt godt der. Men så kom vi over et objekt med en god deal som vi ble veldig glade i, sa Pettersen da.

VELDIG INTENST: Cengiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i fjor. Kort tid senere delte de en YouTube-video der de fortalte om fødselen. Vis mer

Paret møttes under Pettersens «Skal vi danse»-deltakelse i 2011, da Eide var journalist for TV 2. Nå jobber hun som informasjon-pressesjef i Kreftforeningen.

Seks år etter første møte gikk Pettersen ned på kne, og de to ga hverandre sine ja i Hellas i 2019. I 2020 kunne de også juble over å ha kjøpt hyttetomt i Horten.

LES OGSÅ: Røper detaljer om bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer