Christer Falck:

Røper babynyhet

«12. januar 2022 er den store dagen».

GLADNYHET: Christer Falck skal bli pappa igjen. Foto: Heiko Junge / NTB
GLADNYHET: Christer Falck skal bli pappa igjen. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Christer Falck (52) og kjæresten Line Vee Hanum (44) venter barn. Terminen skal være over nyttår. Det avslører han selv på Facebook.

«12. januar 2022 er den store dagen. Vi krangler litt om navn (mitt forslag er Prince Rogers. Hun er ikke helt overbevist). Men siden Line alltid bestemmer, så vinner nok hun», skriver han på profilen sin.

GRAVIDNYHET: I «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Fra tidligere har han barna Isak (15) og Iben (13) med ekskona Synnøve Macody Lund (45). Falck og Lund gikk imidlertid fra hverandre i 2011.

Senere det året ble det kjent at Falck og Hanum var et par. På tidspunktet var sistnevnte pressesjef i TV 3, mens Falck var programleder for «Robinsonekspedisjonen».

Overfor Se og Hør har Falck tidligere uttalt hva han elsker med kjæresten:

– Det er først og fremst den skakke tannen hennes som gjør henne perfekt. Jeg kunne vært sammen med henne selv om hun hadde vært et monster, så lenge jeg kunne fått lov til å se det asymmetriske smilet hennes en gang iblant.

Christer Falck har i skrivende stund ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

VENTER BARN: Naima Maresse markerte seg i «Ex on the beach» og «Ex and the city» for et par år siden - nå venter hun barn. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

52-åringen ble rikskjent som deltaker- og etter hvert programleder av reality-TV-serien «Robinsonekspedisjonen» på TV 3.

Programmet kom imidlertid tilbake på skjermen i år etter flere års pause, men med Silje Torp (47) i spissen som programleder.

- Jeg tror programmet er i trygge hender. Jeg er veldig glad for at det ikke var en kjekk, ung mann som overtok etter meg, men heller en sterk, sterk dame, har Falck tidligere uttalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Utrolig rart å skulle bli mor igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer