Anders Baasmo og Marie Blokhus:

Røper babynyhet

Skuespillerparet har blitt foreldre for andre gang.

BABYNYHET: Skuespillerparet Anders Baasmo og Marie Blokhus har blitt foreldre for andre gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BABYNYHET: Skuespillerparet Anders Baasmo og Marie Blokhus har blitt foreldre for andre gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespillerparet Anders Baasmo (45) og Marie Blokhus (38) har blitt foreldre for andre gang. Det melder Hamar Arbeiderblad.

Baasmo bekrefter gladnyheten overfor avisen, men ønsker ikke å kommentere noe utover dette.

Det opplyses videre om at paret har fått en datter som kom til verden onsdag denne uken. Det har ikke vært omtalt at paret ventet barn.

Det var i 2016 Se og Hør meldte at Blokhus og Baasmo hadde blitt et par. Romanseryktene rundt skuespillerne hadde svirret en stund, men de var begge svært ordknappe når det kom til forholdet.

Det har i skrivende stund ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra paret.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Noen måneder etter at forholdet ble avslørt, dukket duoen opp sammen under premieren til filmen «Oskars Amerika», der de poserte arm i arm foran fotografene.

Og nå har de altså blitt tobarnsforeldre.

- Finnes ikke større kjærlighet enn det

Baasmo har tidligere åpnet seg om pappalivet, blant annet i et intervju med Dagbladet Magasinet. I intervjuet fortalte skuespilleren at ingenting overgår kjærligheten han får fra sønnen sin.

Han delte også at han hadde følgende sitat av Hjalmar Söderberg hengende på kjøleskapet hjemme:

«Man vil bli elsket, i mangel av det beundret, i mangel av det fryktet, i mangel av det avskydd og foraktet. Sjelen frykter for tomrommet. Den vil ha kontakt for enhver pris».

TOBARNSFORELDRE: Denne uken ble skuespillerduoen foreldre til en liten jente. Her i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TOBARNSFORELDRE: Denne uken ble skuespillerduoen foreldre til en liten jente. Her i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Skuespilleren innrømmet at han hadde slitt med å tro på at han kunne være på nivå en, nemlig å bli elsket.

- Alle vil bli elsket, de som ikke blir det vil imponere med sine talenter. De som ikke klarer det, havner på nivå tre og gjør seg fryktet som bøller og mafia. På aller laveste nivå har du de patetiske, avskydd og foraktet, som for eksempel 22. juli-terroristen, fortalte han, og fortsatte:

- Jeg har kanskje surret litt rundt på nivå to. Men når jeg kommer inn døren hjemme nå, og guttungen kommer jublende mot meg og roper «pappa», da må jeg innse at jeg endelig er på nivå én. Det finnes ikke større kjærlighet enn det. Jeg kan ikke klare å komme på noe mer meningsfylt enn å være far.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

- Overraskende gøy

Skuespilleren har også lettet på sløret om pappalivet og fødselen av sønnen på et besøk hos «P3morgen» i 2018.

I radioprogrammet forklarte Baasmo at fødselen gikk fint, og at paret ikke møtte på noen utfordringer underveis. På spørsmål fra daværende programleder Ronny Brede Aase (34) om han ville anbefale pappalivet, svarte skuespilleren et kontant «ja».

- Ja, det er overraskende gøy. Det anbefaler jeg på det sterkeste. (...) Nei, altså. Du blir jo tisset i ansiktet og sånn, da, sa han lattermildt.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Selv om det den gang bare hadde gått et par uker siden fødselen, mente Baasmo at han klarte seg «brukbart» i papparollen.Skuespilleren innrømmet at han var i nervøs i forkant, men påpekte at han vente seg til overgangen.

- Det er en vanvittig prosess å være gjennom. Man er nervøs for om man er forberedt og «klar nok» til å være foreldre, og så lærer man mens man går, og så er det veldig fint, altså, la han til.

LES OGSÅ: Avslørte gladnyhet på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer