Jørgine Massa Vasstrand:

Røper babynyhet

Deler gladnyhet på Instagram.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og tv-profil Jørgine Massa Vasstrand (31), også kjent som «Funkygine», venter barn igjen.

Det avslører hun selv på Instagram fredag morgen, og gratulasjonene strømmer inn i kommentarfeltet.

«Trym følger etter meg mer enn vanlig», skriver Vasstrand til et speilbilde av seg selv tatt i et vindu.

Også på bloggen sin deler Vasstrand den hyggelige nyheten. «Barn nummer fire er på vei folkens», skriver hun der.

TEMPERAMENT: «Farmen Kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen ønsker å se Jørgine «Funkygine» Vasstrand i programmet sitt. Det skjer trolig ikke med det første. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

På bloggen forklarer Vasstrand at hun egentlig hadde tenkt til å vente en god stund med å fortelle om graviditeten, men at alt gikk så fort denne gangen.

«Puppene har allerede doblet størrelse, magen buler under de vide sommerkjolene jeg har måttet investere i, ingen av shortsene eller buksene mine passer lenger og jeg har vært kvalmere, mer sliten og mer humørsyk enn de tre forrige gangene», fortsetter hun.

Vasstrand påpeker også at formen hennes kan oppsummeres med at hun «er konstant fylllesyk og premenstruell til tusen».

Se og Hør har vært i kontakt med Jørgine Massa Vasstrands manager, Thea Winger, som refererer til Vasstrands blogginnlegg og legger til at hun ikke ønsker å gi noen kommentar utover det.

IRRITERT: Jørgine Vasstrand irriterte seg over Rød Løper i en episode av «Funkyfam», så programleder Jonas slo på tråden for å få oppklart et par ting. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

Fire barn

Babynyheten kommer tre år etter at treningsinfluenseren og ektemannen Morten Sundli kunne ønske sitt første barn sammen velkommen i 2018. Da kom nemlig sønnen Milano til verden.

Vasstrand har også datteren Filippa og sønnen Sokrates fra et tidligere forhold.

Paret, og spesielt Sundli, har ikke lagt skjul på at en mulig familieforøkelse var å forvente i fremtiden.

- Det blir barn, det har vi tid til. Vi har ingen konkrete planer, men det går jo litt på tid og timing det også, sa paret til Se og Hør i fjor.

OVERRASKELSE: Jørgine «Funkygine» Vasstrand overrasket ektemannen Morten på hans 30-årslag i «Funkyfam», men fikk selv en overraskelse da svigerfaren skulle opp og tale. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Du vil jo at det skal skje akkurat nå, skjøt Vasstrand inn lattermildt.

Det sa ektemannen seg enig i, og avslørte samtidig at de ikke vet når det blir, men at paret definitivt ønsker å utvide familien.

- Ja, jeg vil at det skal skje så fort som mulig, men jeg skjønner jo at man må planlegge ting sånn at det blir best. Akkurat når vet jeg ikke, men det kommer.

Og nå skal de altså bli foreldre igjen. Jørgine og Morten forlovet seg i 2016, og giftet seg året etter.

STRAFF: Jørgine Vasstrand får en uheldig straff av ektemannen Morten da hun taper en «stein, saks, papir» konkurranse. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har en lang vei å gå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer