Selda Ekiz:

Røper babynyhet

Selda Ekiz skal bli mamma.

BLIR MAMMA: NRK-profil Selda Ekiz røpet søndag kveld at hun venter sitt første barn. Foto: NRK
BLIR MAMMA: NRK-profil Selda Ekiz røpet søndag kveld at hun venter sitt første barn. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst kunne programleder og fysiker Selda Ekiz dele den hyggelige nyheten om at hun hadde funnet lykken med Alf Martin Kollen Evensen.

Søndag kan hun også avsløre at paret venter sitt første barn sammen. Det gjør hun til et bilde av seg selv på Instagram, hvor hun skriver følgende:

Bekrefter

«Okej, jeg smiler her, men i det siste har jeg vært mer sinna enn vanlig. Men det er visst ikke så rart, jeg er for tida 1.5 tyrker. Og 0.5 Østfolding. En spennende miks, men jeg elsker jo eksperimenter».

VG skriver søndag kveld at Ekiz hinter om graviditet. På Instagram-story har hun derimot selv skrevet at dette ikke er et hint.

«Det var ingen hint. Jeg har ikke spist en halv tyrker og en halv østfolding», skriver hun. Til Se og Hør skriver den vordende moren følgende:

- Jeg kan bekrefte at jeg er gravid, og det er veldig spennende og samtidig skummelt. Så krysser vi fingrene for at alt går bra, skriver hun i en SMS.

Samboere

Før Ekiz bekreftet forholdet med Evensen, delte hun en rekke bilder av ham i sosiale medier.

«Tenk at han er så fin, selv med en gammel dame voksende ut av ansiktet sitt», skrev hun blant annet til et blide av ham.

Tidligere i år kunne paret også avsløre at de to skulle bygge hus sammen.

«Vi har kjøpt hus sammen. Og det eksisterer ikke på ekte engang. Så nå skal vi velge farger, fliser og ikke minst stikkontaktplasseringer. Jeg sikler bare av tanken», skrev 36-åringen til et bilde av de to med prospektet.

Der kunne hun også fortelle at det tar et helt år før huset står klart, men at tida «går så tullete fort med Alfie at det gjør ingenting».

Til Dagbladet kunne NRK-profilen fortelle at paret allerede hadde vært samboere en liten stund, og at de gleder seg til tida framover.

TV-NYHET: Selda Ekiz debuterer som skuespiller i den nye serien «Norsk-ish» som kommer på NRK i september. Vis mer

- Vi har bodd sammen en liten stund, og det har gått fint så langt. Så satser vi på at det er en spennende prosess som venter oss framover.

Uten å gå for mye i detalj på eksakt hvor det nye huset skal ligge, kunne Ekiz avsløre at paret er klare for å bosette seg utenfor Oslo sentrum.

- Vi fant et prosjekt som så perfekt ut, og det blir stas å komme seg litt ut av sentrum og få muligheten til å ha en hage og et lite drivhus, sier hun, og forteller videre at hun gleder seg stort til å ta fatt på byggeprosessen - og alt som hører til.

Den kjente programlederen har i flere år ledet en rekke kjente NRK-programmer som «Newton», «Anno» og «Klassequizen» - og slik etablert seg som en populær tv-profil.

LES OGSÅ: Den siste tiden før sjokkdødsfallet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer