John Carew:

Røper babynyhet

John Carew og Pernille Juvodden skal bli foreldre sammen.

RØPER GRAVIDITET: John Carew og kjæresten Pernille Juvodden venter barn sammen. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
RØPER GRAVIDITET: John Carew og kjæresten Pernille Juvodden venter barn sammen. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere fotballspilleren John Carew (41) skal bli pappa for andre gang. Det avslører han på Instagram torsdag ettermiddag.

På Instagram har 41-åringen delt et bilde sammen med kjæresten Pernille Juvodden (24), der de begge holder et godt tak rundt sistnevntes mage.

«Baby på vei», skriver Carew til bildet av han og kjæresten.

Ønsket seg barn

Bildet har på kort tid fått drøssevis av likerklikk, og i kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner til de vordende foreldrene.

I et eksklusivt intervju med ELLE åpner paret seg om familieforøkelsen, og røper at dette var noe de begge ønsket seg.

På spørsmål om de venter en gutt eller jente, svarer de:

- Vi har kjønnet på babyen skrevet ned på en lapp liggende i en konvolutt og vi klør begge i fingrene etter å åpne den, men vi prøver å holde oss slik at vi kan dele øyeblikket med våre aller nærmeste.

Carew og Juvodden forklarer overfor magasinet at de ble veldig glade og rørte over gravidnyheten.

- Vi synes det er veldig stas å ha en liten en på vei, og det begynner å bli enda mer virkelig for hver dag som går nå, fortsetter de til ELLE.

Dette blir for øvrig Carew og Juvoddens første barn. Den tidligere fotballstjernen -og nåværende forretningsmannen - har allerede en sønn, Tyrese, som ble født i 2004.

GRAVID: Ekteparet Julianne og Ulrik Nygård venter barn igjen. Slik avslører de nyheten. Reporter: Thea Hope Vis mer

Bekreftet forholdet etter rykteflom

Det var i mai i år det ble kjent at fotballstjernen hadde funnet lykken med den 16 år yngre influenseren. Da hadde det lenge gått rykter om at duoen var et par, men de ønsket ikke å kommentere forholdet selv.

Det var i et intervju med Melk & Honning Juvodden bekreftet at hun hadde fått seg kjæreste, men den gang sa hun ingenting om hvem den utkårede var.

Bekreftelsen kom da 24-åringen i intervjuet ble spurt om hvilke planer hun hadde for nasjonaldagen.

- Planen min for 17. mai i år blir å starte dagen med en deilig frokost med familien til kjæresten min, før vi senere tenker å dra en tur til byen for å se litt folk, sa hun den gang.

Nå skal det forelskede paret altså bli foreldre.

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

Hemmelighetsfulle

Ryktene om at Carew hadde falt for Juvodden startet for alvor i mars, da hun delte et bilde av at hun holdt hender med en «ukjent» mann på Instagram.

Om lag en uke senere delte Juvodden nok et bilde, men denne gangen av to skygger som så ut til å kysse hverandre. Senere dukket det opp flere bilder, blant annet et som viste to personer som holdt hender.

Det skulle likevel ta noen måneder før det ble klart at den utkårede faktisk var John Carew. Til tross for at 41-åringen nå er lykkelig sammen med Juvodden, har han tidligere uttalt seg om singellivet.

ÅPNER OPP: John Carew deler detaljer om hvordan drømmedama skal være. Vis mer

Under Se og Hørs kjendisgalla i 2018 kunne han fortelle at han hadde slått seg til ro med tilværelsen som singel.

- Singellivet er bra, det. Jeg har levd et rolig og fint liv og jobber med det jeg vil, som er skuespill. Jeg er i utgangspunktet ikke på jakt etter kjæreste, fortalte han den gang på den røde løperen.

Se dette innlegget på Instagram

My big little nugget

Et innlegg delt av Pernille Emilie Juvodden (@pjuvodden)

Til tross for at han ikke var på utkikk etter kjæreste den gang, har han tidligere vært åpen om at han ønsker seg familie.

- Forhåpentligvis kommer det til å skje senere. Men nå har jeg så mange andre ting jeg ønsker å gjøre, og det tar mye av tankene, energien og fokuset mitt, sa han i et intervju med Dagbladet, og la til:

- Jeg vil være med og skape fine ting, og utvikle meg selv. Og så håper jeg det blir familie og barn etter hvert.

LES OGSÅ: Avslører baby- og bryllupsplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer