Gigi Hadid og Zayn Malik:

Røper babynyhet

Stjerneparet Gigi Hadid og Zayn Malik har blitt foreldre for første gang.

NYBAKTE FORELDRE: Gigi Hadid og Zayn Malik har fått ei datter. Foto: NTB

NYBAKTE FORELDRE: Gigi Hadid og Zayn Malik har fått ei datter. Foto: NTB

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Gigi Hadid (25) og Zayn Malik (27) kan endelig juble over å ha blitt foreldre for aller første gang.

Det kan sistnevnte bekrefte på Twitter.

«Den lille jenta vår er her, sunn og vakker», skriver den tidligere One Direction-stjernen.

«Å prøve å sette ord på hvordan jeg har det akkurat nå, ville være en umulig oppgave. Kjærligheten jeg føler for dette lille mennesket er utenfor min forståelse. Takknemlig for å kjenne henne, stolt over å kalle henne min, og takknemlig for livet vi får sammen», fortsetter han.

Twitter-innlegget inneholder et bilde av Maliks hånd som holder godt rundt hans nyfødte datters hånd.

- Så forelsket

Kort tid senere delte også Hadid den gledelige nyheten på Instagram.

«Vår lille jente kom til oss denne helgen, og hun har allerede endret verdenen vår. Så forelsket,» skriver hun.

Gratulasjonene strømmer inn til de nybakte foreldrene, hvor Hailey Bieber (23) er blant dem som har lagt igjen en kommentar.

«Velkommen til den lille jenta. Så glad på deres vegne», skriver hun, mens «High School Musical»-stjernen Ashley Tisdale (35), følger opp med:

«Så glad på deres vegne», etterfulgt av to emojier formet som hjerter.

Ifølge E Online spekulerte fansen først på om supermodellen hadde født da faren, Mohamed Hadid (71), delte en håndskrevet lapp på Instagram 16. september.

«Bestefars hjerte. I guds navn, den barmhjertige, vil jeg si at jeg elsker deg og er så stolt av deg, Gigi Hadid», stod det på lappen.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Mora bekreftet gravidnyheten

Nyheten om at paret ventet sitt første barn ble først bekreftet av Hadids mor, Yolanda Hadid (56) i april. I mai brøt også supermodellen tausheten om graviditeten, da hun gjestet talkshowet til Jimmy Fallon (46).

Fallon startet intervjuet med å gratulere modellen med det kommende barnet.

- Tusen takk. Selvsagt skulle vi ønske at vi kunne kunngjort det på våre egne betingelser, men vi er veldig begeistret og lykkelige og takknemlige for alles lykkønskninger og støtte, uttalte Hadid.

Til det svarte Fallon med at modellen og popstjernen måtte nyte tiden fremover. Noe Hadid sa seg enig i.

- Spesielt i løpet av denne tiden er det fint å være hjemme, og være sammen, og virkelig oppleve det dag for dag, fortsatte Hadid, ifølge Today.

ÆRLIGE BILDER: Tea Broholm, kjent fra «Paradise Hotel» er nybakt mor. Nå deler hun ærlige bilder av kroppen etter fødselen. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Under intervjuet fortalte den vordende moren også om mat hun hadde vært spesielt fysen på i graviditeten. Det viste seg at bagel var noe hun hadde spist hver eneste dag.

Hadid avslørte at familien hennes til og med fikk «Cake Boss»-profilen Buddy Valastro (43) til å lage en kake av bagels til 25-årsdagen hennes. Dette fikk modellen til å ty til tårene.

- Jeg vet ikke om det var hormonene jeg opplever akkurat nå eller bare følelser knyttet til karantene, men jeg gråt hvert femte minutt i en time hver gang jeg tenkte på at Buddy lagde kaka min, la hun til.

Ble hyllet for gravidbilder

Bare noen få uker før parets datter meldte sin ankomst, delte Hadid flere bilder av babymagen sin - til fansens store glede.

Det gjorde hun på Instagram, og til et av bildene omtalte hun babyen i magen som «en engel». Det var tydelig at bildene var noe Hadid var stolt av.

Se dette innlegget på Instagram

7.26.20 🕊

Et innlegg delt av Gigi Hadid (@gigihadid)

Ikke overraskende rant det også inn med positive kommentarer, der flere virket å elske det de så.

«Nydelig», «spesielt» og «slående vakker» var blaPnt komplimentene 25-åringen mottok. Flere av Gigi Hadids modellkolleger var for øvrig blant dem som hadde kommentert.

«Så, så vakker. Gratulerer, engel!» skrev Lily-Rose Depp (21).

«Wow», fulgt av en emoji som gråter og en emoji med hjerteøyne, lød meldingen fra Victoria's Secret-kollega Elsa Hosk (31).

LES OGSÅ: Overrasker med intime bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer