Lea Michele ble mamma:

Røper babynyhet

- Alle er lykkelige.

BABYLYKKE: «Glee»-stjernen Lea Michele har ikke alltid hatt det lett, men kan nå dele en gladnyhet. Hun og ektemannen har nemlig blitt foreldre. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: «Glee»-stjernen Lea Michele har ikke alltid hatt det lett, men kan nå dele en gladnyhet. Hun og ektemannen har nemlig blitt foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har tidvis vært tøffe for «Glee»-stjernen Lea Michele (33). Nylig mistet hun sin gode kollega og venn Naya Rivera, som forsvant fra en båt tidligere i sommer. Hun ble senere funnet død, og hele «Glee»-familien sto igjen i sorg etterpå.

CALIFORNIA: Kameraovervåkning står for det siste synet av avdøde Naya Rivera (33). Vis mer

Michele har dessuten mistet flere av sine tidligere medstjerner, blant andre kjæresten Cory Monteith - som spilte skjermkjæresten hennes i flere sesonger. I sommer har hun også vært i hardt vær etter å ha fått krass kritikk av tidligere kollegaer for sin oppførsel på «Glee»-settet.

Den siste tiden har det imidlertid også hendt flere positive ting i sangfuglens liv. I april ble det kjent at hun og ektemannen Zandy Reich (37) ventet sitt første barn sammen, ett år etter at de giftet seg. Svangerskapet bekreftet hun på Instagram ved å dele et bilde av den voksende magen.

View this post on Instagram

So grateful 💛

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

- Enkel baby

Nå er ventetiden endelig over. Overfor Fox News forteller en av skuespillerens representanter at familieforøkelsen er et faktum, og at paret har fått en liten gutt.

Sønnen, som paret har valgt å kalle Ever Leo, er deres første. Foreldrene har selv vært ordknappe om den nye gleden, men overfor People har kilder hevdet at alt står bra til med mor og barn.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Alle er lykkelige og ved god helse, og de er ekstremt takknemlige. Han har vært en enkel baby å ha med å gjøre så langt, sier en kilde til magasinet.

Den lille gutten skal ha kommet til verden den 20. august. Fremover vil paret trolig holde seg litt unna rampelyset, slik at de kan bruke så mye som mulig av tiden sin på å være sammen med den nyfødte sønnen.

Romantisk bryllup

Michele ble kjent gjennom rollen som Rachel Berry i musikalserien «Glee». Hun traff i 2017 presidenten av klesfirmaet AYR, Zandy Reich, og paret forlovet seg i 2018.

FØDSEL: Realitydeltaker Synøve Rex lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

Ett år senere ga paret hverandre sine ja i en hemmelig seremoni i Napa i California.

Michele har imidlertid delt flere bilder av seg og ektemannen på Instagram. Hun delte også nylig en video fra bryllupet deres, for å markere deres ett års bryllupsdag.

View this post on Instagram

1 year ❤️

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Videoen viser et stort, delvis utendørs bryllup. Paret stråler i det som så ut til å være et svært romantisk bryllup.

Fansen jubler nok over familieforøkelsen, og mange er nok glade for at kjærligheten blomstrer for Michele. I 2013 mistet hun som nevnt kjæresten sin, «Glee»-kollega Cory Monteith (31).

Vis mer

Han døde etter en overdose, noe som etterlot Michele i bunnløs sorg. Flere ganger har hun snakket ut om den tunge tiden etter hans død, og 33-åringen har blant annet vist frem to tatoveringer hun har tatt som hyllest til ekskjæresten.

Cory Monteith var åpen om sitt problematiske forhold til rus. I 2011 fortalte han i et intervju at han begynte å slite med stoffmisbruk i 13-årsalderen. Allerede som 19-åring oppsøkte han en rehabiliteringsklinikk for første gang.

Hormonsykdom

Lea Michele har også tidligere avslørt at hun lider av hormonsykdommen polycystisk ovariesyndrom (PCOS), som gjør at det blir dannet mange små cyster på eggstokkene. Det forstyrrer eggstokkenes funksjon og skaper hormonforstyrrelser og økt nivå av mannlige kjønnshormoner.

På grunn av forstyrrelsene kan derfor kvinner med sykdommen ha vanskelig for å bli gravide. Det er derfor ekstra gledelig at Michele nå er blitt mamma for første gang.

33-åringen har tidligere forklart at hun ble diagnostisert med PCOS da hun var på toppen av «Glee»-karrieren, men at hun ikke ønsket å gå på medikamenter.

- Jeg forsto ikke hva som skjedde. Alt alle ville gjøre, var å gi meg mer medisiner. Jeg har ikke problemer med at folk har behov for, eller ønsker å ta medisiner, men for min del kjente jeg at noe ikke var rett. Jeg følte at medisiner ikke skulle være den endelige kuren for meg, sa hun den gangen.

For å få bukt med symptomene valgte Michele i stedet å holde seg til en sunn og aktiv livsstil. Hun fortalte også at symptomene hennes var milde og at hun følte seg heldig.

LES OGSÅ: Fikk baby av bestevenninnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer